Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

LaLa Band Magazine, o revistă pentru fanii trupei din "Pariu cu viața"

Fanii trupei LaLa Band și ai serialului "Pariu cu viața" au un motiv în plus de bucurie. În curând va apărea primul număr LaLa Band Magazine. Află mai multe detalii.

Fanii trupei LaLa Band și ai serialului "Pariu cu viața" au un motiv în plus de bucurie. Primul număr LaLa Band Magazine se va găsi în curând la toate chioscurile de presă din țară și la BookStop-urile Litera. Lansarea oficială a revistei va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, în standul Editurii Litera de la Târgul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).

Primul număr Lala Band Magazine

Primul număr Lala Band Magazine

LaLa Band Magazine este revista dedicată trupei LaLa Band. În cele 40 de pagini se face o trecere în revistă a principalelelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii și detalii din viața personală și de scenă a tinerilor care au împrospătat felul în care este percepută în România viața de adolescent.

Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, în care LaLa Girls dezvăluie secrete din ritualul lor de frumusețe, dar nici paginile de timp liber din care puteți afla preferințele fiecărui membru al trupei în materie de cărți, filme, muzică, vacanțe, sport sau shopping.

Rubrica COOL Fashion, realizată de unul dintre cei mai cunoscuți și creativi designeri români, Dana Budeanu, completează fericit structura revistei LaLa Band Magazine, care își dorește să devină și în materie vestimentară un reper al bunului gust pentru adolescenți. Există și o generoasă rubrică dedicată fanilor, câteva rubrici care dezvăluie secvențe din ultimele episoade ale serialului Pariu cu viața și multe alte surprize .

LaLa Band Magazine este realizata de Editura Litera, în colaborare cu MediaPro Pictures. Revista se adresează tinerilor între 13 și 18 ani și se vrea a fi un punct de informare și de întâlnire pentru toți fanii LaLa Band, dar și pentru cei care nu ascultă momentan muzica formației.

LaLa Band lucrează momentan la primul material alcătuit doar din piese proprii, pe care îl va prezenta în această vară. În principal melodiile sunt compuse de Ionuț Adrian Radu, cel care se ocupă de realizarea identității muzicale a formației. Vor exista și câteva piese semnate de membrii trupei (Liviu și Sore). Piesa semnată de Sore se intitulează "Save me from myself" și are un sound mai agresiv, cu influențe drum 'n' bass. Pentru mai multe detalii puteți urmări video-interviul InfoMusic realizat cu Lala Band la Gala On Air Music Awards.

LaLa Band - "One Wish"

Citește mai multe despre Lala BandSore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Placebo lansează albumul cu numărul șapte, "Loud Like Love"

La patru ani de la apariția lui "Battle for the Sun" (2009), formația britanică Placebo a anunțat că va lansa...

Închide