Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020

LaLa Band lansează album nou în concertul din 1 iunie - FOTO REPETIȚII

LaLa Band repetă intens pentru concertul de pe 1 iunie de la Arenele Romane, unde va lansa noul album. Vezi cum poti participa la repetitiile trupei.
Lala Band la repetitii pentru concertul de pe 1 iunie 2013 de la Arenele Romane

Lala Band la repetitii pentru concertul de pe 1 iunie 2013 de la Arenele Romane

Emoții mari și zile întregi de repetiții intense pentru cei din LaLa Band, care se pregătesc pentru super concertul de la Arenele Romane, LaLa Love Forever, ce va avea loc pe 1 iunie, de la ora 19:30. Show-ul de sâmbătă va oferi publicului mari suprize muzicale și coregrafice. Ca spectacolul să iasă perfect, tinerii artiști repetă de dimineața până târziu în noapte. Pe scurt, probe de sunet, de costume, repetiții de dans și canto, multă muncă, dar și multă distracție, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Lala Band la repetitii pentru concertul de pe 1 iunie 2013 de la Arenele Romane

Lala Band la repetitii pentru concertul de pe 1 iunie 2013 de la Arenele Romane

"Deși am susținut extrem de multe concerte în București și în țară, tot avem emoții mari! Repetăm, repetăm și iar repetăm! Sperăm ca acest concert să fie la înălțimea așteptărilor fanilor noștri, să nu îi dezamăgim și le promitem că sâmbătă seara vom fi LaLa forever", au spus Criss și Vlad.

LaLa Band a mai urcat pe scena Arenelor Romane anul trecut. Cele două concerte de atunci au fost de mare succes fiind declarate evenimentele anului 2012 de către Radar de Media.

"Cei care ne vor fi alături pe 1 iunie vor auzi în premieră melodii noi LaLa Band. În plus, în cadrul acestui concert, vom lansa și cel de-al 5-lea album al nostru, "LaLa Love Forever", primul album care conține doar piese originale", au spus Alina și Dorian.

De la începutul carierei muzicale a trupei, peste 100.000 de fani din toată țara și de peste hotare au venit să-și vadă și să-și întâlnească artiștii preferați la concerte și în cele 3 turnee naționale pe care LaLa Band le-a susținut de-a lungul a doi ani. Cele 4 albume lansate până în prezent s-au bucurat de succes, în 2012, LaLa Band primind și Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album al anului.

Biletele pentru evenimentul din 1 iunie sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe eventim.ro. Cei care și-au achiziționat bilete pot participa la repetițiile trupei de joi și vineri, începând cu ora 17:00. Accesul se face doar pe baza biletului de concert și este valabil pentru una dintre cele două zile.

Poze de la repetițiile LaLa Band - Concert 1 iunie, Arenele Romane

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vama, Alternosfera și Șuie Paparude concertează la Route68 Summerfest

Pe 26 si 27 iulie, la Gurasada Park, în județul Hunedoara, ardelenii și bănățenii se vor scălda în valuri de...

Închide