Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Kumm a lansat videoclipul "Să nu spui nimănui"

Trupa Kumm a lansat videoclipul piesei "Să nu spui nimănui", primul single de pe viitorul album, care va apărea în toamna acestui an. Videoclipul a fost conceput şi realizat integral de către trupa Kumm, iar de montaj şi post-producţie s-a ocupat clăparul trupei, Kovacs Andras.

Kumm

Trupa Kumm a lansat videoclipul piesei "Să nu spui nimănui", primul single de pe viitorul album, care va apărea în toamna acestui an. Videoclipul a fost conceput şi realizat integral de către trupa Kumm, iar de montaj şi post-producţie s-a ocupat clăparul trupei, Kovacs Andras.

"Să nu spui nimănui" este prima piesă a trupei cu versuri în limba română de la "Morsa" încoace. Deasemenea, este prima înregistrare pe care Călina Curticăpean este invitată la voce şi prima în care saxofonistul Iordache cântă la flaut.

Kumm va petrece o mare parte a verii in studio, înregistrând noul album, dar vor putea fi văzuți la câteva festivaluri și cluburi din țară. Lansarea noului material va avea loc în toamnă cu un turneu național iar la începutul acestui an Kumm anunța prin intermediul paginii oficiale de Facebook revenirea în trupă a solistului Oigăn (Eugen Nuțescu), primul vocal al grupului.

"Salut! Aici formația KUMM cu primele vești pe anul 2013. După multe dezbateri și povești în bucătăria trupei am luat hotărârea să începem anul cu o schimbare de componență. Am decis ca din luna februarie, la primul nostru concert din acest an, pe scenă, se vor urca doar cinci membri KUMM. Păstrăm saxofonul și clapele, ne ținem de chitară, muzicuță, tobe și bas. Astfel vă anunțăm schimbarea lui Cătălin Mocan de la voce cu Oigăn (chitară, muzicuță și primul vocal al formației). Îi mulțumim lui Cătă pentru șapte ani de prietenie şi pentru două albume şi sute de concerte la care ne-a fost alături. În rest lucrăm intens la un nou album ce va apărea cât de curând anul acesta. Keep in touch." - mesajul postat de Kumm pe pagina oficială de Facebook.

Kumm - "Să nu spui nimănui"

Componență Kumm:

  • Eugen Nuțescu - voce, chitară
  • Kovacs Andras  clape
  • Mihai Iordache - saxofon
  • John Ciurea - tobe
  • Uțu Pascu - bass
  • Invitată: Călina Curticăpean

Citește mai multe despre KUMM
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Belinda Carlisle la Sala Palatului din București

Belinda Carlisle, figură iconică ale muzicii pop-rock, va concerta la Sala Palatului din București pe 16 octombrie 2013. Una dintre...

Închide