Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Kings of Leon a dezvăluit o piesă nouă în cadrul unui concert - VIDEO

După veștile privind lansarea unui nou album în toamnă, Kings of Leon pune primele paie pe jar dezvăluind publicului o piesă nouă - "Always The Same".
Kings of Leon

Kings of Leon

După veștile privind lansarea unui nou album în toamnă, Kings of Leon pune primele paie pe jar dezvăluind publicului un teaser. Formația a interpretat în cadrul unui concert susținut în California o piesă nouă, intitulată "Always The Same". Melodia este prima compoziție proaspătă pe care fanii au ocazia să o asculte înainte de materialul discografic recent anunțat.

Kings of Leon

Kings of Leon (Foto: videokeman.com)

Dacă în urmă cu aproximativ o lună Kings of Leon anunța că următorul album, al șaselea din cariera formației, va fi lansat în septembrie anul acesta, iată că trupa oferă o primă mostră a noului sound. Prezenți la California Music Festival, frații Followill și vărul Cameron Matthew au interpretat o piesă nouă, intitulată "Always The Same". Deși nu se știe încă dacă va fi inclusă pe discul ce va fi lansat în toamnă, melodia poate oferi indicii cu privire la direcția muzicală a trupei. Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, basistul Jared Followill susținea că sound-ul noului album s-a dorit a fi mai matur, dar că la final rezultatul a fost oarecum contradictoriu cu planul inițial, piesele având un aer tineresc. Pentru a ne da seama dacă noua piesă este compatibilă cu această descriere propunem vizionarea unei înregistrări live din timpul concertului amintit.

VIDEO AMATOR: Kings of Leon - "Always the Same" - Live 2013

Kings of Leon a lansat până în prezent 5 albume: "Youth & Young Manhood" (2003), "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times" (2007), "Only by the Night" (2008) și "Come Around Sundown" (2010). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile "Discul anului", "Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup" și "Cea mai bună piesă rock" pentru single-ul "Use Somebody". Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal. Cu toate acestea, membrii Kings of Leon se pare că au rămas uniți, albumul al 6-lea fiind deja finalizat.

Citește mai multe despre Kings of Leon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper va deschide concertul Megadeth de pe 22 mai de la București

Trooper va cânta în deschiderea concertului Megadeth, pe 22 mai 2013 la Arenele Romane din București. Evenimentul este organizat de...

Închide