Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Kesha prezintă "Crazy Kids" feat. Will.i.am - VIDEOCLIP

Kesha a lansat clipul noului single "Crazy Kids" feat. will.i.am. Artista jonglează cu inocență și agresivitatea, dând naștere unui personaj interesant.
Kesha -

Kesha - "Crazy Kids" feat. Will.i.am.

Kesha prezintă un nou clip nebun, plin de personaje ciudate și amuzante. Acesta este realizat pentru varianta cu will.i.am. a single-ului "Crazy Kids", în regia lui Darren Craig. Artista poartă diferite costumații cât mai colorate și controversate și își desenează în palmă un simbol al Iluminaților.

Kesha - "Crazy Kids" feat. Will.i.am.

Kesha - "Crazy Kids" feat. Will.i.am.

"The Crazy Kids" este cel de-al treilea extras de pe albumul "Warriors" lansat anul trecut. Piesa, fără colaborarea cu Will.i.am., a avut premiera la radiouri la sfârșitul lunii aprilie, când a devenit și disponibilă pentru descărcare pe internet. Ulterior au fost lansare versiunile cu rapperul Juicy J și will.i.am. și remixurile realizate de One, unul cu Pitbull și altul tot cu Juicy.

Versiunea originală a melodiei a fost apreciată de critici pentru îmbinarea reușită a soundurilor tehno-pop cu versuri hip hop. În același timp cele mai apreciate aspecte ale piesei sunt fluieratul și chitara acustică de pe refren. În schimb, varianta cântecului cu will.i.am., pentru care artista a decis să filmeze videoclipul nu s-a bucurat de recenzii favorabile, partea rapperului fiind considerată nepotrivită în contextul piesei.

Kesha - "Crazy Kids" Will.i.am single cover

Kesha - "Crazy Kids" Will.i.am single cover

Pentru coperta oficială a single-ului a fost folosită o fotografie cu Kesha din copilărie. Evident, toate accesoriile și efectele fotografiei au fost editate. Astfel, coperta reflectă perfect povestea cântecului și toate laturile sale. Inocența și suferința exluderii din societate pentru că ești considerat diferit, curajul de a rămâne fidel proprilor convingeri și atitudinea agresivă la care ești nevoit să recurgi uneori pentru a te proteja.

Kesha - "Crazy Kids" feat. Will.i.am.

Citește mai multe despre will.i.am
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vama, Voltaj și Lala Band cântă la prima ediție Blaj aLive

Sâmbătă 8 iunie are loc prim ediție Blaj aLive. Evenimentul va avea loc pe Câmpia Libertății din Blaj iar printre...

Închide