Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kelis cântă în premieră în România la Club Boa

Kelis, celebra cântăreață de R&B va concerta pentru prima dată în România, pe 1 iunie în Club Boa din București. Vezi prețurile biletelor

Publicat

pe

Kelis
Kelis │ FOTO: www.facebook.com

Kelis, celebra cântăreață de R&B vine în premieră în România pentru a susține un concert în Club Boa din Capitală pe data de 1 iunie. Fosta soția a lui Nas, pe care îl vom vedea tot în această vară, dar la B'ESTFEST 2013, va interpreta piese noi de pe viitoarele 2 albume programate să apară până la sfârșitul anului, dar și celebrele hituri precum "Milkshake", "Trick Me", "Bossy" sau "Lil Star". Pentru prețurile biletelor și rezervări consultați pagina concertului din Agenda InfoMusic.

Kelis

Kelis │ FOTO: www.facebook.com

Kelis este o artistă, compozitoare și mai nou, bucătar șef, născută în New York, SUA, ce activează în industria muzicală de la începutul anilor 90. Albumul de debut din 1999, "Kaleidoscope" a câștigat aprecierile criticilor de specialitate, atât din America, cât și din Marea Britanie. Însă succesul a fost greu de menținut, iar al doilea material, "Wonderland", din 2001, a fost un dezastru. Vânzările au fost foarte mici, iar single-urile și videoclipurile abia au fost difuzate. În principiu, acest început caracterizează întreaga carieră a lui Kelis, care oscilează între lumina reflectoarelor și umbra insuccesului.

Anul trecut, Kelis a declarat într-un interviu că cel de-al 6-lea album este aproape gata și vine cu un sound electro, intens, cu un vibe al anilor 90. Materialul nu a apărut, dar artista a dezvăluită o piesă nouă - "Distance" în iunie 2012. Tot atunci, potrivit unor declarații oferite de managementul lui Kelis, producția discului era semnată de Skream, BURNS, Tom Neville, Dan Black și Caspa. Între timp, Kelis și Skream au avut o serie de dispute, iar proiectul a rămas suspendat. Lucrurile s-au redresat în 2013, iar artista a semnat în aprilie cu casa de discuri Federal Prism, sub umbrela căreia a lansat în aceeași lună noul single "Jerk Ribs" și alături de care va prezenta 2 albume până la sfârșitul anului. La noile compoziții, Kelis a lucrat și cu Dave Sitek, care aparține tot de Federal Prism.

Destinul face ca vara aceasta să concerteze în premieră în România și rapperul Nas (B'ESTFEST 2013), fostul soț al lui Kelis. Cei doi s-au întâlnit în 2002 la petrecerea Premiilor MTV Video Music Awards și s-au căsătorit în ianuarie 2005. Relația a durat până în 2009, când artista, însărcinată în 7 luni, a depus actele de divorț, iar procesul s-a definitivat în mai 2010. Experiența l-a marcat pe Nas, care a decis să-și pună toate trăirile într-un nou album, intitulat 'Life Is Good", lansat în iulie 2012.

Kelis - "Jerk Ribs"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster concert Kelis în club Boa din București pe 1 iunie 2013
Concerte sâmbătă, 1 iunie 2013

Kelis

Loc
Club Boa
Comentează

Trending