Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO

KeeD feat. Zhao & Criss Blaziny ne răcoresc cu o "Limonadă" - LYRIC VIDEO

Vara aceasta ne răcorim cu o "Limonadă" servită de KeeD feat. Zhao & Criss Blaziny. Noul single se bucură de un lyric video amuzant, cu lămâi.
Keed feat Zhao & Criss Blaziny -

Keed feat Zhao & Criss Blaziny - "Limonadă"

Vara aceasta KeeD ne răcorește cu o "Limonadă", o colaborare cu Zhao & Criss Baziny, ce reprezintă prima sa lansare sub casa de discuri Red Clover Media. Instrumentalul piesei a fost compus de Paul Iorga și Mitză (Agresiv), aceeași echipă care a lucrat și la hitul "Domnișoare" interpretat Maximiliam împreună cu Zhao și Spike. De muzică s-au ocupat Zhao și KeeD, iar la text a participat și Criss Blaziny. Melodia se bucură de un lyric video amuzant, pe care îl puteți urmări mai jos, în care o lămâie se zbate să scape de storcător.

Keed feat Zhao & Criss Blaziny - "Limonadă"

Keed feat Zhao & Criss Blaziny - "Limonadă"

KeeD și Zhao nu se află la prima colaboare, aceștia lansând în 2012 piesa "Praf de stele" feat. Tranda. De altfel, Zhao a avut un an 2012 de succes, fiind chiar nominalizat la Premiile On Air Music Awards, la categoria Cel Mai Bun Debut. Primul single, "Banii din cer", a fost lansat împreună cu Adda și a fost prezent în topurile radiourilor comerciale. Melodia "Domnișoare" cântată cu Maximiliam și Spike a fost extrem de îndrăgită de către public și a strâns peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Astfel că, există mari șanse ca "Limonada" cu KeeD și Criss Blaziny să fie una dintre cele mai populare melodii ale sezonului estival 2013.

În ceea ce-l privește pe KeeD, acesta a fost și el activ în 2012 și a lansat mai multe single-uri, dintre care cel mai cunoscut este "Alarma". Despre melodie, artistul a declarat că este inspirată din propria experiență și descrie pur și simplu o zi normală din viața unui om normal. În plus, refrenul piesei a fost realizat în așa fel încât să fie folosit pe post de sonerie la alarmă.

KeeD feat. Zhao & Criss Blaziny - "Limonadă" - LYRIC VIDEO

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fun. a lansat "One Foot" - LYRIC VIDEO

Urmărește un lyric video al noul single Fun. - "One Foot". Piesa este al cincilea extras de pe albumul "Some...

Închide