Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Jo (X-Factor) a lansat piesa "C'mon" feat. Gabriel - AUDIO

Jo sau Ioana Anuța a lansat piesa "C'mon", o colaborare cu Gabriel Huiban. Cunoscută pentru publicul larg de la X-Factor, artista vine cu un sound de vară.
Jo feat. Gabriel -

Jo feat. Gabriel - "C'mon"

Jo, pe numele său Ioana Anuța prezintă o nouă colaborare muzicală. Piesa se intitulează "C'mon" și este realizată și interpretată împreună cu producătorul său Gabriel Huiban, cunoscut pentru hiturile produse pentru artiști ca Giulia, DJ Project, Anna Lesko, Hi-q, CRBL sau Heaven. Melodia este cel de-al 3-lea featuring pe anul 2013, după cele cu Ovi și Juju.

Jo feat. Gabriel - "C'mon"

Jo feat. Gabriel - "C'mon"

Tânăra artistă de numai 18 ani are o viață extrem de încărcată, dar reușește cu succes să împartă școala cu filmările pentru emisiunea "Te cunosc de undeva", studioul și concertele pe care le are. Aceasta a intrat în atenția publicului anul trecut, prin participarea sa la emisiunea X-Factor, unde a ajuns până în finală și s-a clasat pe cel de-al doilea loc, marele premiu revenind lui Tudor Turcu. Jo a făcut o impresie foarte bună și i-a uimit pe cei din juriu cu energia, dezinvoltura sa și vocea puternică. Artista a făcut parte din echipa lui Dan Bittman, care a declarat că o simte ca pe fiica sa.

"Cei rămași acum în finală pot oricând, de mâine încolo, să bată țara asta și lumea asta, să fie artiști.“, a declarat solistul Holograf. “Pentru că numai unul trebuie să câștige, în seara asta o să votez cu Ioana Anuța. O să vorbesc de ea ca de fiica mea. Dacă îmi ieșea primul sărut aveam o fată de vârsta ei. O simt ca pe fiica mea. E ca un copil pe care l-ai luat din clasa zero și l-ai crescut și l-ai crescut, până când în seara asta are de dat un examen foarte important, bacalaureatul. Eu sper să-l ia cu notă maximă", a spus Dan Bittman înaintea aflării rezultatelor finale pentru X-Factor.

Înainte de experiența competiției X-Factor, Jo a câștigat preselecția națională a concursului Eurovision Junior și a reprezentat România în noiembrie 2009, la Kiev, Ucraina.

Jo feat. Gabriel - "C'mon"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul acustic Celelalte Cuvinte a fost amânat pentru 8 octombrie

Trupa Celelalte Cuvinte şi organizatorii concertului acustic "Trup şi suflet", programat în data de 30 mai la Sala Palatului din...

Închide