Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Inna a regizat noul său clip "Dame Tu Amor" feat. Reik - VIDEOCLIP

Inna a lansat noul clip "Dame Tu Amor", realizat în colaborare cu trupa mexicană Reik. Clipul este regizat de Inna și inspirat de pictorița Frida Kahlo.
Secvență clip Inna

Secvență clip Inna "Dame Tu Amor" feat. Reik

Urmărește-ne pe

Inna a lansat o nouă piesă, dedicată fanilor săi din Mexic și America Latină. Intitulată "Dame Tu Amor", melodia este o colaborare cu trupa mexicană Reik și beficiază de un videoclip inspirat de celebra pictoriță de origine mexicană, Frida Kahlo. Pentru prima dată, Inna s-a aflat și în postura de regizor și s-a implicat în realizarea clipului. A fost una dintre cele mai mari provocări din cariera ei de până acum, iar rezultatul îl puteți urmări mai jos.

Inna - "Dame Tu Amor" feat. Reik

Inna - "Dame Tu Amor" feat. Reik (Foto: Bogdan Daragiu)

"Mi-a plăcut foarte mult să lucrez la videoclipul pentru una dintre cele mai frumoase piese de dragoste de pe albumul meu "Party Never Ends" - "Dame Tu Amor". Sunt încântată de colaborarea cu băieții de la Reik și sper ca fanilor noștri să le placă ce a ieșit. De data aceasta, emoțiile au fost mult mai mari decât de obicei, pentru că am fost regizorul videoclipului, dar am lucrat alături de echipa mea, Global Records, în care am încredere. Inspirația principală pentru acest videoclip a fost Frida Kahlo, binecunoscuta pictoriță mexicană, o personalitate complexă care mă fascinează prin forță, creativitate, sensibilitate, stil", a declarat Inna.

În clip, Inna apare îmbrăcată ca unele dintre personajele pictate de Frida Kahlo, fiind nelipsite celebrele coronițe din flori și împletituri. Filmările cu Inna s-au desfășurat în București, iar cele cu Reik au avut loc în Los Angeles. În plus, în această perioadă, artista se pregătește să pornească în cel de-al patrulea turneu în Mexic, America Latină, dar lucrează și la o serie de concerte în Statele Unite.

Inna - "Dame Tu Amor" feat. Reik

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ROA și Bass Turbat concertează la B’estFest Summer Camp

ROA și Bass Turbat se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de...

Închide