BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Inna a regizat noul său clip "Dame Tu Amor" feat. Reik - VIDEOCLIP

Inna a lansat noul clip "Dame Tu Amor", realizat în colaborare cu trupa mexicană Reik. Clipul este regizat de Inna și inspirat de pictorița Frida Kahlo.
Secvență clip Inna

Secvență clip Inna "Dame Tu Amor" feat. Reik

Inna a lansat o nouă piesă, dedicată fanilor săi din Mexic și America Latină. Intitulată "Dame Tu Amor", melodia este o colaborare cu trupa mexicană Reik și beficiază de un videoclip inspirat de celebra pictoriță de origine mexicană, Frida Kahlo. Pentru prima dată, Inna s-a aflat și în postura de regizor și s-a implicat în realizarea clipului. A fost una dintre cele mai mari provocări din cariera ei de până acum, iar rezultatul îl puteți urmări mai jos.

Inna - "Dame Tu Amor" feat. Reik

Inna - "Dame Tu Amor" feat. Reik (Foto: Bogdan Daragiu)

"Mi-a plăcut foarte mult să lucrez la videoclipul pentru una dintre cele mai frumoase piese de dragoste de pe albumul meu "Party Never Ends" - "Dame Tu Amor". Sunt încântată de colaborarea cu băieții de la Reik și sper ca fanilor noștri să le placă ce a ieșit. De data aceasta, emoțiile au fost mult mai mari decât de obicei, pentru că am fost regizorul videoclipului, dar am lucrat alături de echipa mea, Global Records, în care am încredere. Inspirația principală pentru acest videoclip a fost Frida Kahlo, binecunoscuta pictoriță mexicană, o personalitate complexă care mă fascinează prin forță, creativitate, sensibilitate, stil", a declarat Inna.

În clip, Inna apare îmbrăcată ca unele dintre personajele pictate de Frida Kahlo, fiind nelipsite celebrele coronițe din flori și împletituri. Filmările cu Inna s-au desfășurat în București, iar cele cu Reik au avut loc în Los Angeles. În plus, în această perioadă, artista se pregătește să pornească în cel de-al patrulea turneu în Mexic, America Latină, dar lucrează și la o serie de concerte în Statele Unite.

Inna - "Dame Tu Amor" feat. Reik

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ROA și Bass Turbat concertează la B’estFest Summer Camp

ROA și Bass Turbat se alătură artiștilor români confirmați în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp, printre care se numără Vița de...

Închide