Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Dire Straits Legacy
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Imagine Dragons dedică noul clip "Demons" unui tânăr fan, răpus de cancer - VIDEOCLIP

Imagine Dragons a lansat clipul baladei "Demons", pe care l-au dedicat tânărului de 17 ani Tyler Robinson, care a pierdut recent lupta cu cancerul.
Secvență clip Imagine Dragons -

Secvență clip Imagine Dragons - "Demons"

Trupa Imagine Dragons care ne-a contaminat cu single-ul "Radioactive", a lansat videoclipul piesei "Demons", pe care l-au dedicat unui tânăr de 17 ani, Tyler Robinson, care a pierdut recent lupta cu cancerul.

În melodie se vorbește despre demonii din noi, pe care îi ținem ascunși, născuți din evenimente tragice, dificile, traumatizante prin care trecem. Lupta cu părțile întunecate ale sufletului se dă pe ritmurile unei balade indie rock, ce pe refren lovește puternic toba mare.

Secvență clip Imagine Dragons - "Demons"

Secvență clip Imagine Dragons - "Demons"

Videoclipul regizat de Isaac Halasima prezintă un mix de cadre cu secvențe din timpul concertului susținut de formație în Las Vegas în luna februarie și cu imagini ce prezintă mai multe fire narative dramatice. Sunt expuse trăirile unei persoane care pierde un membru al familiei, uneia care se confruntă cu violența domestică sau frământarea unui soldat care este marcat de ceea ce a văzut pe frontul de luptă. La finalul clipului este inclusă o înregistrare realizată cu Tyler Robinson la un concert Imagine Dragons, unde cântă împreună cu solistul Dan Reynolds melodia "It's Time".

"În memoria lui Tyler Robinson

(1995 - 2013)

Care ne-a inspirat prin curajul de care a dat dovadă în lupta sa cu cancerul"

                       mesajul trupei Imagine Dragons

Piesa "Demons" a fost compusă de grup pentru EP-ul de debut "Continued Silence" (februarie 2012) și a fost inclusă și pe primul album de studio "Night Visions" (septembrie 2012). Cu toate că nu a fost lansat ca un single oficial, melodia a fost cerută pentru difuzare de către radioul Triple A din Statele Unite în ianuarie 2013, iar până acum a atins doar poziția 89 în topul Billboard Hot 100. De asemenea, cântecul a fost inclus pe coloanele sonore a 2 filme ce au avut premiera anul trecut: drama romantică "The Words" și comedia "What to Expect When You're Expecting".

Imagine Dragons - "Demons"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mWRsgZuwf_8&w=600]

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sun Empire, Alan Fitzpatrick și Codebreaker la Festivalul Delahoya

La Festivalul Delahoya pe 14 - 15 iunie vor mixa Black Sun Empire, Alan Fitzpatrick și Codebreaker. Evenimentul are loc...

Închide