Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

HIM a lansat un nou clip, "All Lips Go Blue" - VIDEOCLIP

După o pauză de trei ani, HIM, revine în atenția fanilor cu un nou album intitulat "Tears on Tape". Cel de-al 8-lea album din discografie este distribuit prin intermediul casei de discuri Cooking Vinyl iar noul videoclip poartă numele "All Lips Go Blue".

Publicat

pe

HIM
HIM │ FOTO: www.facebook.com

După apariția primului clip, "Tears on Tape", HIM a hotârăt ca a sosit timpul să revină în atenția fanilor cu al doilea video de promovare al noului album. Piesa aleasă poartă numele "All Lips Go Blue" iar videoclipul poate fi urmărit mai jos. Cel de-al 8-lea album din discografie este distribuit prin intermediul casei de discuri Cooking Vinyl și a fost lansat pe 29 aprilie.

HIM

HIM │ FOTO: www.facebook.com

"Tears on Tape" este înregistrat în studioul solistului Ville Valo, alături de producătorul Hiili Hiilesmaa (69 Eyes, Apocalyptica) iar mixajul este realizat de Tim Palmer, cunoscut pentru colaborările sale cu nume ca Ozzy Osbourne, Pearl Jam, U2 sau Robert Plant.

Ultimul material discografic HIM poartă numele "Screamworks: Love in Theory and Practice" și a ieșit pe piață în luna februarie 2010.

La sfârșitul anului trecut HIM a sărbătorit 20 de ani de carieră prin lansarea compilației "XX – Two Decades of Love Metal". Pe lângă hit-uri precum "Join Me (In Death)", "Gone With The Sin" sau "Heartache Every Moment" trupa a introdus și o compoziție nouă, "Strange World", care este un cover lansat de Kevin Grivois.

HIM - "All Lips Go Blue"

Despre noul produs, solistul Ville Valo, a declarat:

"Tears on Tape" este un album organic, care te lovește în plină figură datorită melodiilor super melancolice. O să fie ceva ce nu ați mai ascultat până acum. Sunt foarte fericit și mândru de noua realizare. Sună grozav. Amintiți-vă de coloana sonoră a filmului "Twin Peaks" (1990), compusă de Angelo Badalamenti. Are ca puncte comune singurătatea și melancolia, dar amestecate cu Motorhead. Îți dă o stare de bine. Este ca și cum Roy Orbison se întâlnește cu Metallica".

HIM a luat ființă în Helsinki, în vara anului 1995 unde Ville Valo a decis să-și formeze o trupă împreună cu cel mai bun prieten al său, Mikko Paananen (Mige Amour - chitara bas) și Mikko Lindstrom (Linde Lily Lazer - chitară). HIM și-a creat propriul stil muzical, Love Metal, pentru a evita să fie catalogat ca aparținând unui anumit gen muzical. A lansat 8 albume și este una dintre cele mai bine cotate trupe din sfera metalului melodios din lume, cu peste 5 milioane de albume vândute.

Tracklist "Tears on Tape"

  1. Worth My Heart
  2. I Will Be The End of You
  3. Lips Go Blue
  4. Dreams That Fade
  5. Hearts At War
  6. Tears On Tape
  7. Weathered
  8. No Time For Romantics
  9. A Game We All Lose
  10. Kiss of Memories
  11. We Found Love In The Dark
  12. Crown of Thorns
Comentează

Trending