Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Gogol Bordello a dezvăluit prima piesă de pe noul album - "Malandrino" - AUDIO

Gogol Bordello a confirmat lansarea unui nou album pe 23 iulie 2013, oferind fanilor un prim teaser: piesa "Malandrino". Ascult-o pe InfoMusic și află mai multe detalii despre noul material discografic, "Pura Vida Conspiracy".
Gogol Bordello

Gogol Bordello

Trubadurii de la Gogol Bordello au confirmat lansarea unui nou album pe 23 iulie 2013. Titlul materialului este "Pura Vida Conspiracy", iar soundul pieselor va fi unul mai matur, fără să se dezmintă de ritmul muzical nebunesc cu care ne-au obișnuit. Albumul este produs de Andrew Scheps, cunoscut pentru colaborările cu Red Hot Chili Peppers și The Mars Volta, și a fost înregistrat în El Paso, Texas. Mai jos puteți asculta prima piesă de pe noul material, intitulată "Malandrino".

Gogol Bordello

Gogol Bordello (Foto: www.sebastiankim.com)

Excentrici și cu un mix cultural imbatabil, Gogol Bordello transmit o bună-dispoziție contagioasă. Trupa este compusă dintr-un ucrainian, doi ruși, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaică scoțiană și o thailandeză americană. Rezultatul este o muzică tradițională țigănească cu acorduri de vioară, tobe, trompete, acordeon și saxofon, adică un punk-cabaret nebun și antrenant. "Pura Vida Conspiracy" vine după albumul "Trans-Continental Hustle", lansat pe 27 aprilie 2010. Acesta a fost cel mai bine cotat material al celor de la Gogol Bordello, piesa "Immigraniada" (We Comin’ Rougher) de pe album fiind promovată intens pe canalele radio de nișă din America și nu numai.

"Pura Vida Conspiracy" conține 12 piese, melodiile ce vor promova albumul fiind  "We Rise Again" și "Malandrino". În ce privește sound-ul, membrii trupei promit o evoluție, interesul central al muzicii Gogol Bordello rămânând același: explorarea potențialului uman.

"Acesta este interesul meu principal în viață. Fiecare dintre noi știe că există ceva în interiorul nostru care este insuficient exploatat. Cum obținem acel ceva? Cum ajungem la acel ceva? Cu toții știm că există, dar nu înțelegem ce este. Așa că la un moment dat mi-am spus: trebuie să-l descopăr."Eugene Hütz, vocalistul Gogol Bordello

Gogol Bordello - "Malandrino"

Gogol Bordello a susținut mai multe concerte în România. Primele două vizite au avut loc în 2007, anul nebuniei "Start wearing purple", după care concertele s-au ținut lanț în 2009 și 2011.

Citește mai multe despre Gogol Bordello
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys a lansat "New Day" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Alicia Keys, realizat pentru piesa "New Day". Sound-ul single-ului este diferit de tipicul R&B, inglobând influențe reggae...

Închide