Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

George Michael a fost externat din spital, după un accident de mașină

George Michael a fost externat din spital, la 2 săptămâni după accidentul de mașină. Artistul se simte bine și este recunoscător fanilor pentru susținere

Publicat

pe

George Michael
George Michael

George Michael a fost externat din spital și este în afara oricărui pericol, după aproape 2 săptămâni de la accidentului rutier pe care l-a avut, anunță site-ul oficial al artistului. Pe data de 16 mai, cântărețul a fost dus de urgență la spital după ce a căzut din mașina sa, în timp ce aceasta circula pe autostrada M1 din Hertfordshire, Anglia.

George Michael

George Michael

"Vă putem confirma că George Michael a fost externat din spital și continuă să se odihnească și să se recupereze. Este în afara oricărui pericol și vă mulțumește tuturor pentru mesajele de încurajare" - georgemichael.com

Potrivit unui martor ocular, pe numele său Katherine Fox, artistul a căzut din mașină în timp ce încerca să închidă ușa autoturismului aflat în mișcare. Aceasta a declarat pentru BBC News că l-a văzut pe George Michael întins pe șosea și sângerând și s-a dus să-l ajute până când a ajuns echipajul medical. Alături de Michael s-a mai afla în permanență șoferul care conducea mașina. Cu toate că a sângerat abundent și a suferit leziuni la nivelul craniului, artistul nu și-a pierdut cunoștiința pe toată perioada incidentului. A fost transportat de urgență la spital pe cale aeriană și s-a aflat sub supravegherea doctorilor timp de aproape 2 săptămâni.

Viteza pe care mașina o avea în acel moment era de peste 100 km/h, iar autostrada era una foarte circulată, astfel că norocul s-a ținut scai de Michael, care nu a avut parte de o accidentare fatală. Încă nu se cunoaște adevăratul motiv pentru care artistul a căzut din mașina. Autoritățile au deschis o investigație pentru a afla ce s-a întâmplat. Între timp, zvonurile în presă nu au întârziat să apară, iar tentativa de suicid nu a fost exclusă. Acestea au fost alimentate și de faptul că artistul s-a internat la începutul anului într-o clinică specializată întrucât suferea de anxietate severă. Pe de altă parte, o sursă apropiată artistului a declarat pentru ziarul The Mirror că este absurd să credem că Michael a vrut să se sinucidă întrucât este foarte fericit cu viața sa și cu noul album la care lucrează.

George Michael - "White Light"

Comentează

Trending