Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Freakquency a câștigat premiul de 50.000 de euro la România Dansează

Freakquency / FKQ a câștigat finala primului sezon "România Dansează" și premiul în valoare de 50.000 Euro. Urmărește numărul lor de breakdance din finală.
Trupa Freakquency a castigat finala Romania Danseaza

Trupa Freakquency a castigat finala Romania Danseaza

Freakquency/FKQ a câștigat finala primului sezon "România Dansează" și premiul în valoare de 50.000 de Euro. Emisiunea concurs difuzată de Antena 1 a fost prezentată de Jorge și jurizată de Mihai Bendeac, Monica Petrica și CRBL. Finaliștii de la "România Dansează" au fost: Trouble Crew, Adrian și Tatiana, Andreea Popescu, Gabriel Cocoș, RomaFest, Kult Vibe, Irina Tarău, 1st Class, Raluca și Tudor, Trupa As, Cosmin și Mihai Adrian, FKQ.

Trupa Freakquency a castigat finala Romania Danseaza

Trupa Freakquency a castigat finala Romania Danseaza

Frații Cosmin și Mihai Adrian, Andreea Popescu și Freakquency s-au bucurat de cele mai multe voturi din partea publicului, însă dansatorii de breakdance au ieșit pe primul loc. Trupa este formată din designeri, psihologi și economiști. Show-ul lor din finală a avut ca temă robotica, iar efectele speciale nu au lipsit. "Cred că ați câștigat România Dansează!" a fost exclamația predictivă a lui Mihai Bendeac după terminarea numărului de breakdance.

Urmărește evoluția trupei Freakquency în finala România Dansează

Show-ul TV din 19 mai 2013 a cuprins și un show Matrix de senzație oferit de Razy Gogonea, finalist la "Britain's Got Talent" în 2011. Numărul lui Matrix Guy s-a clasat pe locul 4 în finala concursului din Marea Britanie. În aceeași emisiune, trupa Simplu s-a reunit în formula inițială din 2000 (Piticu, Taz, Omu Negru, Bebico și CRBL), iar Jorge și Pavel Stratan au cântat în premieră melodia "Geamantan". Urmărește videoclipul pe InfoMusic.

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jorge și Pavel Stratan au lansat clipul piesei "Geamantan" - VIDEOCLIP

Urmărește videoclipul piesei Geamantan. JORGE (George Papagheorghe) semnează un featuring cu Pavel Stratan pe muzica lui Marius Moga.

Închide