Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Freakquency a câștigat premiul de 50.000 de euro la România Dansează

Freakquency / FKQ a câștigat finala primului sezon "România Dansează" și premiul în valoare de 50.000 Euro. Urmărește numărul lor de breakdance din finală.

Publicat

pe

Trupa Freakquency a castigat finala Romania Danseaza
Trupa Freakquency a castigat finala Romania Danseaza

Freakquency/FKQ a câștigat finala primului sezon "România Dansează" și premiul în valoare de 50.000 de Euro. Emisiunea concurs difuzată de Antena 1 a fost prezentată de Jorge și jurizată de Mihai Bendeac, Monica Petrica și CRBL. Finaliștii de la "România Dansează" au fost: Trouble Crew, Adrian și Tatiana, Andreea Popescu, Gabriel Cocoș, RomaFest, Kult Vibe, Irina Tarău, 1st Class, Raluca și Tudor, Trupa As, Cosmin și Mihai Adrian, FKQ.

Trupa Freakquency a castigat finala Romania Danseaza

Trupa Freakquency a castigat finala Romania Danseaza

Frații Cosmin și Mihai Adrian, Andreea Popescu și Freakquency s-au bucurat de cele mai multe voturi din partea publicului, însă dansatorii de breakdance au ieșit pe primul loc. Trupa este formată din designeri, psihologi și economiști. Show-ul lor din finală a avut ca temă robotica, iar efectele speciale nu au lipsit. "Cred că ați câștigat România Dansează!" a fost exclamația predictivă a lui Mihai Bendeac după terminarea numărului de breakdance.

Urmărește evoluția trupei Freakquency în finala România Dansează

Show-ul TV din 19 mai 2013 a cuprins și un show Matrix de senzație oferit de Razy Gogonea, finalist la "Britain's Got Talent" în 2011. Numărul lui Matrix Guy s-a clasat pe locul 4 în finala concursului din Marea Britanie. În aceeași emisiune, trupa Simplu s-a reunit în formula inițială din 2000 (Piticu, Taz, Omu Negru, Bebico și CRBL), iar Jorge și Pavel Stratan au cântat în premieră melodia "Geamantan". Urmărește videoclipul pe InfoMusic.

Trending