Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Franz Ferdinand lansează albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action"

Franz Ferdinand va lansa pe 27 august 2013 cel de-al 4-lea album intitulat "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Vezi album trailer și tracklistul.

Franz Ferdinand

Scoțienii de la Franz Ferdinand s-au gândit că a sosit momentul să lanseze un nou material discografic. Discul cu numărul patru poartă numele "Right Thoughts, Right Words, Right Action" și vine după o pauză de patru ani, precedentul album, "Tonight: Franz Ferdinand" datând din 2009. Casa de discuri Domino Records se ocupă de distribuiția CD-ului care va ajunge la fani începând cu 27 august 2013.

Franz Ferdinand

Franz Ferdinand

"Right Thoughts, Right Words, Right Action" conține zece piese și a fost înregistrat în ultimul an într-o serie de studiouri diferite din Marea Britanie, Scoția, Suedia și Norvegia. Trupa a interpretat live o mare parte din melodii iar reacția publicului a fost foarte bună. Discul va fi disponibil în mai multe formate inclusiv dublu CD, vinil, ediție limitată, ediție deluxe, format digital și nu numai.

Botezată după arhiducele austriac Franz Ferdinand, trupa şi-a început drumul către glorie la Glasgow, în 2002 iar primul succes a venit odată cu single-ul "Take Me Out", extras de pe albumul de debut lansat în 2004. Cu un stil ce amestecă genurile indie rock cu post-punk, dance-punk şi indie rock, grupul este renumit pentru show-urile live electrizante iar până în prezent a avut numeroase apariţii la festivaluri celebre precum Glastonbury, Roskilde, Exit, Sziget, Werchter, Benicassim, PinkPop sau Coachella.

În prezent, trupa activează în componenţa Alex Kapranos (voce, chitară), Bob Hardy (bass), Nick McCarthy (chitară, clape, voce) şi Paul Thomson (tobe, percuţie, voce).

Franz Ferdinand - "The Fallen"

Tracklist "Right Thoughts, Right Words, Right Action":

  1. Right Action
  2. Evil Eye
  3. Love Illumination
  4. Stand on the Horizon
  5. Fresh Strawberries
  6. Bullet
  7. Treason! Animals.
  8. The Universe Expanded
  9. Brief Encounters
  10. Goodbye Lovers & Friends

Trailer: Franz Ferdinand - "Right Thoughts, Right Words, Right Action"

Citește mai multe despre Franz Ferdinand
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kumm a lansat videoclipul "Să nu spui nimănui"

Trupa Kumm a lansat videoclipul piesei "Să nu spui nimănui", primul single de pe viitorul album, care va apărea în...

Închide