Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Eugene McGuinness - prima confirmare la Summer Well 2013

Eugene McGuinness este prima confirmare la Summer Well 2013. Festivalul va avea loc pe 10-11 august la Domeniul Știrbey. Vezi prețurile abonamentelor.

Publicat

pe

Eugene McGuinness
Eugene McGuinness

Festivalul Summer Well 2013 se desfășoară în weekendul 10 - 11 august, în aceeași locație din Buftea, Domeniul Știrbey. Primul nume confirmat de organizatori este Eugene McGuineess, artistul britanic de indie rock cunoscut la nivel internațional prin intermediul piesei "Sugarplum".

Eugene McGuinness

Eugene McGuinness

Născut în 1985 în Leytonstone, Londra, muzicianul cu moșteniri irlandeze, a înființat în 2007 trupa Eugene + the Lizards care a lansat în același an single-ul de debut, "Monsters Under the Bed". Cel mai nou album prezentat de cântăreț este " The Invitation to the Voyage", apărut în 2012. Până acum, de pe material, au fost lansate ca single-uri "Lion", "Thunderbolt", "Shotgun" și "Harlequinade", toate regăsindu-se în playlist-urile radiourilor din întreaga lume. În cadrul Summer Well 2013, vom avea ocazia să-l vedem pe Eugene McGuiness în prima zi de festival, pe 10 august.

Abonamente la Summer Well 2013

Abonamentele la festival au fost deja puse în vânzare online pe www.easytickets.ro și în Orange Shops. Prețurile acestora variază în funcție de perioada în care sunt achiționate, după cum urmează:

  • 129 lei - în perioada 15 mai - 15 iunie
  • 149 lei - în perioada 16 iunie - 9 august
  • 169 lei - în zilele de festival (pe 10 și 11 august abonamentele vor putea fi cumpărate numai de la intrarea în spațiul festivalului)

În cadrul celor 2 zile de festival publicul va avea ocazia să se relaxeze și să participe atât la activități indoor, cât și outdoor. Pentru mai multe detalii privind transportul și celelalte evenimente din cadrul festivalului accesați pagina Summer Well 2013 din Agenda InfoMusic.

Eugene McGuinness - "Sugarplum"

Summer Well se află la cea de-a treia ediție, iar până în prezent a adus în România nume precum Hurts, The Asteroids Galaxy, Alex Clare, Wolf Gang, Patrick Wolf Citizens, The Wombats, Interpol, Noissettes, Plan B și The Raveonettes. În 2012, trebuia să urce pe scena festivalului și trupa The Stone Roses. Formația nu a mai apucat să concerteze întrucât ce-a dea doua zi de festival a fost anulată din motive meteorologice.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster Festival Summer Well 2013 , 10 - 11 august, Domeniul Știrbey, Buftea
Festivaluri sâmbătă, 10 august 2013

Summer Well 2013

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Trending