Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Diversitate europeană la B’ESTFEST 2013 - cinci nume noi confirmate

B’ESTFEST Summer Camp 2013 se traduce prin diversitate europeană. Nume noi confirmate: Subscribe (Ungaria), Piranha (Bulgaria), 1000 MODS (Grecia), Hentai Corporation (Cehia) și Madddog (Italia).

Publicat

pe

Hentai Corporation

Recunoscut pe plan internațional drept unul dintre susținătorii diversității culturale în muzică, B’ESTFEST Summer Camp continuă și anul acesta să ofere publicului român accesul la muzica artiștilor din diferite colțuri ale Europei confirmând noi nume în programul festivalului: Subscribe (Ungaria), Piranha (Bulgaria), 1000 MODS (Grecia), Hentai Corporation (Cehia) și Madddog (Italia). Acestea se vor alătura artiștilor anunțați deja în line-up-ul ediției 2013 - Nas, Texas, Chase & Status, Enter Shikari, Soilwork, Tiamat, Friction, Joker și Noisia. B’ESTFEST va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park, București – Tunari.

Subscribe, Piranha, 1000MODS, Hentai Corporation, Madddog - B’ESTFEST 2013

Subscribe, Piranha, 1000MODS, Hentai Corporation, Madddog - B’ESTFEST 2013

Muzica nu cunoaște bariere, limitări de spațiu sau timp, iar acest lucru a fost întotdeauna unul dintre principiile B’ESTFEST Summer Camp care și anul acesta își deschide porțile către tot mai multi artiști, indiferent de naționalități. Peste 12 țări își vor trimite reprezentanții pe scenele B’ESTFEST, printre care Marea Britanie, Olanda, Suedia, Germania, Statele Unite sau Nigeria. Totodata, noile nume confirmate în programul festivalului din acest an marchează pe harta europeana a muzicii și țări precum Ungaria, Bulgaria, Grecia, Cehia sau Italia.

Subscribe (Ungaria)

Originară din Ungaria, trupa Subscribe are la bază o varietate de stiluri muzicale: de la progressive modern metal combinat cu influențe folk, până la jazz, reggae, hardcore și chiar funk. Subscribe este una dintre cele mai respectate trupe din "underground-ul" ungar, de-a lungul timpului participând la o serie de festivaluri precum Sziget, Volt sau Balaton, urmând ca anul acesta să ajungă pentru prima dată la B’ESTFEST Summer Camp pe 7 iulie.

Subscribe - "Crowd of the nobodies"

Piranha (Bulgaria)

Piranha este o trupă de punk rock din Bulgaria ce reunește membri din cadrul unor trupe precum Brothers In Blood, Vendetta, Last Hope, C4 si TVU. Înființată în vara anului 2011, trupa a luat naștere din iubirea față de skateboarding și muzica punk rock, aceasta devenind rapid cunoscută pe plan local, ulterior luând parte la o serie de festivaluri internaționale. Luna aceasta trupa se pregătește de lansarea mult așteptatului album de debut: "Skate After Death". La B’ESTFEST Summer Camp, Piranha va cânta pe 6 iulie.

Piranha - "Wasted Till I Die" (SKATE AFTER DEATH album)

1000MODS (Grecia)

1000MODS este o trupă de psyhedelic rock originar din Grecia ce s-a format în vara anului 2006. Echipamentul vintage, sunetele analog, precum și pasiunea pe care o depun pe scenă sunt ceea ce îi diferențiază pe membrii acestei trupe și îi ajută să iasă în evidență. De-a lungul timpului, trupa a susținut concerte în peste 12 țări, anul acesta ajungând pentru prima dată în România, la B’ESTFEST Park, Tunari, pe 5 iulie.

1000mods - "Vidage"

Hentai Corporation (Cehia)

Originară din Cehia, Hentai Corporation este o trupă ce are la bază un cocktail eclectic de stiluri muzicale, fiind totodată puternic influențată de era trash-rock’n’roll. Așa cum declara o revistă de specialitate, trupa Hentai Corporation are sound-ul pe care l-ar fi avut Led Zeppelin dacă s-ar fi format după inventarea drum and bass-ului și totodată ar fi crescut cu influențele muzicii tradiționale cehe și Napalm Death. Pe 7 iulie, Hentai Corporation va concerta în Romania, în cadrul programului CEETEP (Central Eastern European Talent Exchange Program), în parteneriat cu festivalul Rock For People din Cehia.

Hentai Corporation - "Rallye of Crosses" - DEAD END FESTIVAL 2011

Madddog (Italia)

Madddog este o trupă punk-rock/reggae de origine italiană, formată în anul 2008. Sound-ul trupei include o mulțime de genuri muzicale: punk-ul este folosit pentru a produce o explozie de energie, iar reggae-ul este folosit pentru starea de fericire pe care o transmite publicului. Melodiile acestora abordează teme precum revoluție, vise, dragoste și nopți sălbatice, piese ce vor putea fi ascultate de publicul B’ESTFEST, vara aceasta, pe 5 iulie.

Maddog - "Near the end"

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) și voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile în pre-sale atât online pe www.MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Trending