Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Depeche Mode a început turneul la Nisa - Setlist, Foto & Video

Depeche Mode a demarat turneul european în cadrul unui concert în oraşul Nisa. Vezi care au fost piesele intepretate şi ce surprize a pregătit trupa.
Depeche Mode @ Nisa 4 Mai 2013

Depeche Mode @ Nisa 4 Mai 2013 (foto: VALERY HACHE/AFP/Getty Images)

În seara de 4 mai 2013, Depeche Mode a dat startul turneului european în cadrul unui concert în sala Le Palais Nikaia din oraşul francez Nisa. Cum era de aşteptat, în cadrul unui turneu de promovare a unui nou album, trupa a abordat live opt piese de pe materialul "Delta Machine".

Depeche Mode @ Nisa 4 Mai 2013

Depeche Mode @ Nisa 4 Mai 2013 (Foto: VALERY HACHE/AFP/Getty Images)

Surprizele s-au conturat în momentul în care care au apărut piese de pe cele mai importante materiale ale formaţiei. Astfel, a fost interpretată una dintre creaţiile scrise de trupă în 1981 - "Just Can’t Get Enough", dar şi de pe albumul "Black Celebration" din 1986 - "A Question of Time", "A Question of Lust" şi "Black Celebration". Spre surpriza celor prezenţi a existat un moment cu o încărcătură emoţionlă specială, piesa "Higher Love" fiind cântată pentru prima dată de Martin Gore. Nu au lipsit două dintre melodiile aflate pe discul "Playing The Angel" din 2005 ( "Precious" şi "A Pain That I'm Used To"), alături de un bis neaşteptat la piese precum  "Halo" ( în varianta de remix Goldfrapp) sau "I Feel You".

Dave Gahan @ Concert Nisa

Dave Gahan @ Nisa (Foto: Photo credit VALERY HACHE/AFP/Getty Images)

Selist-ul ales a fost unul echilibrat şi a reuşit să îi multumească pe cei prezenţi. După cum se ştia, partea vizuală a spectacolului a fost asigurată de Anton Corbijn, iar pe scenă, alături de Dave, Martin şi Andrew, s-au aflat muzicienii Christian Eigner (toboşarul acestui band din anul 1997 ) şi Peter Gordeno (clape şi backing-vocals din 1998 ).

Depeche Mode Live @ Nisa

Depeche Mode Live @ Nisa

Aşa cum se va întampla şi în cadrul concertului de la Bucureşti, show-ul de aseară a fost deschis de către trupa F.O.X, un trio tânăr de muzică electronică şi pop, care a susţinut pentru prima dată un concert în faţa unui public atât de numeros.

Setlist Depeche Mode, Le Palais Nikaia, Nisa 4 mai 2013 

1. "Welcome to My World"
2. "Angel"
3. "Walking in My Shoes"
4. "Precious"
5. "Black Celebration"
6. "Policy of Truth"
7. "Should Be Higher"
8. "Barrel of a Gun"
9. "Higher Love"
10. "The Child Inside"
11. "Heaven"
12. "Soothe My Soul"
13. "A Pain That I'm Used To"
14. "A Question of Time"
15. "Secret to the End"
16. "Enjoy the Silence"
17. "Personal Jesus"
18. "Goodbye"

19. "A Question of Lust"
20. "Halo" (Goldfrapp Remix)
21. "Just Can't Get Enough"
22. "I Feel You"
24. "Never Let Me Down Again"

Rămâne de văzut dacă acesta va fi playlist-ul abordat şi în cadrul concertului din România, marca EMAGIC şi dacă vor exista noi surprize pentru fanii români. Urmăriţi mai jos trei înregistrări live din cadrul spectacolui susţinut de către Depeche Mode.

VIDEO LIVE DEPECHE MODE - Goodbye

VIDEO LIVE  DEPECHE MODE - A Question Of Lust ( Martin Gore)

VIDEO LIVE DEPECHE MODE - The Child Inside

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Andy FletcherDave GahanDepeche ModeMartin Gore
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina va concerta la Festivalul 18+ din Cluj-Napoca

Alexandrina Hristov va concerta la Festivalul 18+ din Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura în perioada 17 - 18 mai, pe...

Închide