Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Depeche Mode revine cu o nouă înregistrare live - "Goodbye" - VIDEO

Depeche Mode captivează cu o nouă înregistrare live din studio a piesei "Goodbye". În aşteptarea concertului din Bucureşti, urmăreşte filmarea pe InfoMusic.

Publicat

pe

Depeche Mode LIVE

Depeche Mode reuşeşte să ne captiveze cu o nouă înregistrare live din studio. De data aceasta, piesa "Goodbye" de pe cel mai recent material, "Delta Machine", este interpretată într-o manieră diferită faţă de varianta aflată pe album.

Astfel, filmarea monocromă pune în evidenţă partitura blues şi promisiunea lui Dave Gahan de a rămâne departe de tentaţiile pe care lumea aceasta i le oferă.

Dave Gahan şi Martin Gore în clipul live "Goodbye"

Dave Gahan şi Martin Gore în clipul live "Goodbye"

Interpretarea live m-a dus cu gândul la piesa "Clean", parte din albumul "Violator" lansat în 1990 şi devenit o emblemă a formaţiei. Ca şi în această melodie, lirica profundă, ritmul mid-tempo şi îmbinarea celor două voci Gahan-Gore duce la un rezultat de un sentimentalism uşor sumbru, dar luminos, contrastele şi extremele definind până la urmă formaţia de faţă.(" There is no denying how I have been changed. You won't hear me crying, now misery is strange.")

Filmarea vine după precedentele "Heaven", "Broken", "Soft Touch/Raw Nerve", mulţi fani fiind de părere că aceste momente live ar merita incluse pe un viitor DVD al trupei.
Turneul formaţiei Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai,  în aer liber  la Tel Aviv, urmând ca o săptămână mai tarziu, pe 15 mai, Depeche Mode să performeze şi la București, în cadrul unui eveniment marca EMAGIC.

Conceptul din spate şi scenografia acestor spectacole poartă din nou semnătura celebrului Anton Corbijn, cel care a oferit o anume identitate vizuală acestui band. Doar în Europa vor susține 34 de concerte, în fața a peste 1,5 milioane de fani, urmând o serie de reprezentaţii live din toamnă în America.

Biletele pentru concertul de la București mai pot fi achiziționate online, de pe MyTicket.ro, dar şi din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, la mai multe categorii de prețuri, în funcție de distanța față de scenă.

VIDEO LIVE DEPECHE MODE - Goodbye  ( Studio Session)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Depeche Mode pe 15 mai la Arena Nationala
Concerte miercuri, 15 mai 2013

DEPECHE MODE

Loc
Arena Națională

Trending