Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Dekadens concertează la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban la Energiea continuă luni, 13 mai, de la 6 la 7 seara, cu trupa Dekadens.

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban la Energiea continuă luni, 13 mai, de la 6 la 7 seara, cu trupa Dekadens. Aceasta este a șaptea ediție Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea. Emisiunea va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului.

Dekadens a pornit în 2006 ca un proiect muzical al lui Janin Pasniciuc (ex AB4, ZeBRE); o idee nouă, un stil nemaiabordat până atunci de el, o combinație de punk, electro și indie. După un prim album, "Kill &Tell", și câteva schimbări în componență, muzica celor de la Dekadens a început să se audă din ce în ce mai mult în cluburi, la festivaluri ca B’estfest și Stufstock, reușind să susțină concerte și în Canada, Statele Unite sau Macedonia. În 2010, trupa s-a reinventat prin albumul "City of Paper". Așa a apărut Andreea Lupescu (fata cu părul verde), cea care a devenit în scurt timp și imaginea Dekadens, cu stilul său nonconformist și inconfundabil.

Componența trupei Dekadens:

  • ANDREEA (VERDE) LUPESCU : voce
  • JANIN PASNICIUC : chitara, samplere
  • AUGUSTIN NICOLAE : bass (THE AMSTERDAMS)

Discografie:

  • A Dekadens State of Mind (Decembrie 2007, VDV music) – demo
  • Kill and Tell (Iunie 2008, Roadrunner Music)
  • City of Paper (Octombrie 2010 autoprodus)

Dekadens - "Fix me up" (official video)

Accesul la concerte se face pe bază de invitatii, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți - vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe pagina de Facebook a trupei Grimus.

Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots și Grimus.

Citește mai multe despre Dekadens
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deftones a lansat un nou clip, "Swerve City" - VIDEOCLIP

Formația americană Deftones a lansat un nou videoclip extras de pe albumul "Koi No Yokan". Piesa aleasă este "Swerve City"...

Închide