Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dekadens concertează la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban la Energiea continuă luni, 13 mai, de la 6 la 7 seara, cu trupa Dekadens.

Publicat

pe

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban la Energiea continuă luni, 13 mai, de la 6 la 7 seara, cu trupa Dekadens. Aceasta este a șaptea ediție Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea. Emisiunea va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului.

Dekadens a pornit în 2006 ca un proiect muzical al lui Janin Pasniciuc (ex AB4, ZeBRE); o idee nouă, un stil nemaiabordat până atunci de el, o combinație de punk, electro și indie. După un prim album, "Kill &Tell", și câteva schimbări în componență, muzica celor de la Dekadens a început să se audă din ce în ce mai mult în cluburi, la festivaluri ca B’estfest și Stufstock, reușind să susțină concerte și în Canada, Statele Unite sau Macedonia. În 2010, trupa s-a reinventat prin albumul "City of Paper". Așa a apărut Andreea Lupescu (fata cu părul verde), cea care a devenit în scurt timp și imaginea Dekadens, cu stilul său nonconformist și inconfundabil.

Componența trupei Dekadens:

  • ANDREEA (VERDE) LUPESCU : voce
  • JANIN PASNICIUC : chitara, samplere
  • AUGUSTIN NICOLAE : bass (THE AMSTERDAMS)

Discografie:

  • A Dekadens State of Mind (Decembrie 2007, VDV music) – demo
  • Kill and Tell (Iunie 2008, Roadrunner Music)
  • City of Paper (Octombrie 2010 autoprodus)

Dekadens - "Fix me up" (official video)

Accesul la concerte se face pe bază de invitatii, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți - vineri, 17.00 – 20.00), la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive, de pe pagina Energiea, de pe pagina Experimentalist sau de pe pagina de Facebook a trupei Grimus.

Până acum, pe la Guerrilive-ul de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sarbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots și Grimus.

Comentează

Trending