Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Deftones a lansat un nou clip, "Swerve City" - VIDEOCLIP

Formația americană Deftones a lansat un nou videoclip extras de pe albumul "Koi No Yokan". Piesa aleasă este "Swerve City" iar clipul a fost filmat în deșert alături de regizorul Gus Black. Cel de-al 7-lea material din discografia trupei a fost lansat pe 13 noiembrie 2012.

Deftones

Formația americană Deftones a lansat un nou videoclip extras de pe albumul "Koi No Yokan". Titlul albumului este în limba japoneză iar traducere acestei expresii înseamnă "Dragoste la prima vedere". Piesa aleasă este "Swerve City" iar clipul a fost filmat în deșert alături de regizorul Gus Black.

Deftones

Deftones

Cel de-al 7-lea material din discografia trupei a fost lansat pe 13 noiembrie 2012 și este înregistrat în Los Angeles alături de celebrul Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Alice In Chains, Foo Fighters și Rush.

Sergio Vega a realizat și pe acest nou produs părțile de bas, având în vedere starea de sănătate a lui Chi Cheng la momentul respectiv. Din păcate pe 13 aprilie Cheng a suferit un stop cardiac şi nu a mai putut fi resuscitat. El era în comă de 4 ani, în urma unui accident grav de maşină survenit în Santa Clara. În această perioadă, a reuşit să se trezească pentru a vorbi cu membrii familiei sale. Muzicianul, în vârstă de 42 de ani, a făcut numeroase infecţii ale plămânilor, iar organismul său nu a mai putut face faţă de această dată.

"Koi No Yokan" vine la doi ani distanță de precedentul material, "Diamond Eyes", care a fost lansat în luna mai 2010. Discul s-a vândut în prima săptămâna de la lansare, doar pe teritoriul american, în peste 65.000 de unități debutând pe locul 11 in topul Billboard 200. "Koi No Yokan" a fost ales de publicația Revolver albumul anului in timp ce Spin l-a clasat în Top 50 al albumelor din 2012.

Deftones a concertat de două ori în România, pe 25 iunie 2006 și pe 13 august 2011. Ambele concerte au avut loc la Arenele Romane și au fost posibile prin eforturile lui Hefe de la Coma.

Deftones - "Swerve City"

Tracklist "Koi No Yokan":

 • Poltergeist (Roller Derby)
 • Romantic Dreams
 • Leathers
 • Swerve City
 • Entomb (Dazzle)
 • Graphic Nature
 • Tempest
 • Gauze
 • Rosemary
 • Goon Squad
 • What Happened To You? (Flashback)

Citește mai multe despre Deftones
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avril Lavigne a lansat "Here's To Never Growing Up" - VIDEOCLIP

Avril Lavigne a dezvăluit videoclipul primului single de pe noul album. Piesa se numește "Here's To Never Growing Up" și...

Închide