Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Deep Purple a lansat un nou single, "Vincent Price" - AUDIO

Deep Purple a lansat o nouă piesa intitulată "Vincent Price". Melodia este inclusă pe albumul "Now What?!" apărut pe piață în data de 26 aprilie 2013.
Deep Purple

Deep Purple

Formația britanică Deep Purple a lansat pe 26 aprilie cel de-al 19-lea album intitulat "Now What?!". Pentru cei care nu au apucat să-și cumpere încă discul, trupa a lansat melodia "Vincent Price" care poate fi ascultată mai jos. Deep Purple şi UB 40 vor concerta în luna iunie pe Cluj Arena, alături de trupe şi solişti din România. Evenimentele sunt incluse în cadrul festivalului "Cluj Arena Music Fest" ce va avea loc în zilele de 7 și 8 iunie.

Deep Purple

Deep Purple

Deep Purple va urca pe scenă pe 7 iunie, iar în deschidere vor concerta trupele româneşti Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul, iar pe 8 iunie vor cânta cei de la UB 40, în deschidere fiind anunțați Smiley, Alex Velea, Ştefan Bănică jr. şi Antonia.

Pentru Deep Purple, biletele costă 65-250 de lei (în funcţie de zona de stadion), iar la UB 40, 45-200 de lei. Vor fi disponibile şi abonamente pentru cele două zile de festival, care vor costa între 85 şi 350 de lei. Acestea pot fi achiziționate începând din 15 aprilie. Organizatorul festivalului, Convert Events, a declarat că a încercat să îi aducă şi pe cei de la Metallica, însă momentan nu a primit niciun răspuns.

Precedentul album Deep Purple, "Rapture of the Deep", a ieșit pe piață în luna noiembrie 2005 și a fost înregistrat alături de Mike Bradford, care a produs discul "Bananas" din 2003. Anul trecut Deep Purple a sărbătorit 40 de ani de la apariția albumului "Machine Head", și a lansat la începutul lunii octombrie ediția aniversară a discului ce conține 5 discuri și o carte de 60 de pagini.

Deep Purple - "Vincent Price"


Deep Purple a luat ființă acum 45 de ani în orașul Hertford din Marea Britanie, iar alături de Led Zeppelin și Black Sabbath este unul din pionierii muzicii hard rock influențând artiști ca Metallica, Queen, Aerosmith, Van Halen, Alice in Chains, Pantera, Bon Jovi, Rush sau Motorhead.

Citește mai multe despre Deep Purple
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cezar Ouatu a lansat clipul piesei pentru Eurovision, "It's My Life" - VIDEOCLIP

Reprezentantul României la Eurovision 2013, Cezar Ouatu, a lansat clipul piesei "It's My Life", pe care o va interpreta pe...

Închide