Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Deep Purple a lansat un nou clip, "Vincent Price" - VIDEOCLIP

Deep Purple a lansat primul videoclip după o pauză de peste 20 de ani. Melodia aleasă poartă numele "Vincent Price" și este inclusă pe albumul "Now What?!" apărut pe piață în data de 26 aprilie 2013 prin intermediul casei de discuri earMUSIC.

Deep Purple 2013

Formația britanica Deep Purple a lansat primul videoclip după o pauză de peste 20 de ani. Melodia aleasă poartă numele "Vincent Price" și este inclusă pe albumul "Now What?!" apărut pe piață în data de 26 aprilie 2013 prin intermediul casei de discuri earMUSIC.

Deep Purple

Deep Purple

"Now What?!" este cel de-al 19-lea album din discografie și a fost produs de Bob Ezrin, care a mai colaborat cu trupele Pink Floyd, KISS, Lou Reed, Peter Gabriel, Rod Stewart sau The Deftones. Discul a debutat pe locul 115 în topul The Billboard 200 înregistrând vânzări de peste 4.000 de unități în prima săptămână de la lansare pe teritoriul american.

Deep Purple şi UB 40 vor concerta în luna iunie pe Cluj Arena, alături de trupe şi solişti din România. Evenimentele sunt incluse în cadrul festivalului "Cluj Arena Music Fest" ce va avea loc în zilele de 7 și 8 iunie.

Deep Purple va urca pe scenă pe 7 iunie, iar în deschidere vor concerta trupele româneşti Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul, iar pe 8 iunie vor cânta cei de la UB 40, în deschidere fiind anunțați Smiley, Alex Velea, Ştefan Bănică jr. şi Antonia.

Pentru Deep Purple, biletele costă 65-250 de lei (în funcţie de zona de stadion), iar la UB 40, 45-200 de lei. Vor fi disponibile şi abonamente pentru cele două zile de festival, care vor costa între 85 şi 350 de lei. Acestea pot fi achiziționate începând din 15 aprilie. Organizatorul festivalului, Convert Events, a declarat că a încercat să îi aducă şi pe cei de la Metallica, însă momentan nu a primit niciun răspuns.

Deep Purple - "Vincent Price"

Tracklist "Now What?!":

 • A Simple Song
 • Weirdistan
 • Out of Hand
 • Hell to Pay
 • Body Line
 • Above and Beyond
 • Blood from a Stone
 • Uncommon Man
 • Apres Vous
 • All the Time in the World
 • Vincent Price

Citește mai multe despre Deep Purple
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
DJ-ii urcă din nou pe scena Groove On la B’ESTFEST 2013

Este a treia ediție de B’ESTFEST Summer Camp la care va fi prezentă scena Groove On. Atmosfera va fi întreținută...

Închide