Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Cuantune a lansat albumul de debut pe iTunes - AUDIO

Cuantune lansează albumul de debut pe 10 mai în Godot Café-Teatru. Află colaborările incluse pe “I Jazz Wanna Be with You”, material aflat deja pe iTunes.
Cuantune - Album de debut

Cuantune - Album de debut

Trupa Cuantune se pregăteşte să lanseze public materialul de debut intitulat "I jazz wanna be with you". Până la concertul de lansare din data de 10 mai din Godot Café-Teatru, cei interesaţi pot descărca deja albumul de pe platforma iTunes.

Elizabeth şi Mario F Cruxfader - Cuantune

Elizabeth şi Mario F Cruxfader - Cuantune

Albumul de faţă conţine piese precum “This time”, “Stand up on your feet”, “Yushunago”, în variante reorchestrate, precum şi colaborări cu nume importante din peisajul muzical: AG Weinberger (chitară), Jon Oskar Stenmark (trompetă - Suedia), Liviu Negru (chitară), Harvis Cuni Padron (trompetă - Cuba), Luis Angel Palomino (safoxon - membru URMA), Cvartet Capriccio, Alex Jaxx (saxofon) şi FreakaDaDisk (DJ - component Paraziţii).

"I Jazz Wanna Be with You" este un material care îmbină genuri precum jazz, funk, soul, electro, hip-hop, IDM şi chillout, acesta fiind mixat şi masterizat de către componentul trupei Mario F. Cruxfader.

Cuantune organizează un concurs în urma căruia fanii pot câstiga albume şi invitatii la concertul de lansare. Este necesar ca aceştia să dea like paginii oficiale a trupei, să scrie un comentariu la fotografia coverului de album şi apoi să strângă un număr cât mai mare de like-uri. Cel care va deţine cel mai mare număr de reacţii pozitive, va primi o invitaţie dublă la concertul din 10 mai, dar şi albumul, acesta urmând să fie oferit şi următorilor patru clasaţi. Ascultă mai jos una dintre piesele incluse pe primul album de studio semnat Cuantune.

AUDIO CUANTUNE - Spotlights

Citește mai multe despre Andreas AronCuantune
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Depeche Mode a început turneul la Nisa - Setlist, Foto & Video

Depeche Mode a demarat turneul european în cadrul unui concert în oraşul Nisa. Vezi care au fost piesele intepretate şi...

Închide