Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Criss și Vlad din LaLa Band formează noua trupă ONE

Criss și Vlad din LaLa Band se reinventează și formează noua trupă ONE. Primul concert va avea loc pe 11 mai, în Godot Cafe - Teatru din București.
Criss și Vlad prezintă un nou proiect muzical - ONE

Criss și Vlad prezintă un nou proiect muzical - ONE

Cuplul format din Criss și Vlad, cunoscuți ca protagoniști în serialul "Pariu cu Viața" și membri ai trupei LaLa Band, au decis să pună bazele propriului proiect muzical, intitulat ONE.

"ONE ne reprezintă, prin faptul că împreună suntem unul, pentru că suntem tineri, ne iubim și ne place același fel de muzică", au spus Criss și Vlad.

Criss și Vlad prezintă un nou proiect muzical - ONE

Criss și Vlad prezintă un nou proiect muzical - ONE

Prin acest proiect, duo-ul amorezat vine își dorește să prezinte o maturizare muzicală, cu piese ce gravitează în jurul unui singur sentiment - iubire. În plus, pentru promovarea trupei, Criss și Vlad au făcut apel la o schimbare radicală de look, după cum puteți vedea în fotografiile din articol.

ONE va avea prima întâlnire cu publicul în cadrul unui concert special de lansare - "Angels to fly", ce va avea loc în Godot Cafe - Teatru din București, pe data de 11 mai, începând cu ora 21:30. Criss și Vlad pregătesc un spectacol unplugged, plin de surprize. Pe scenă, cei doi vor mai fi acompaniați de BuBu Cernea la pian, Cristi Comaroni la chitară acustică și Lisarius Tătaru la chitară acustică bass. Repertoriul va fi format din melodii de iubire, dedicate îndrăgostiților de toate vârstele, fiind incluse atât compoziții proprii, cât și coveruri după piese celebre ale artiștilor internaționali. 

"Vom cânta muzică cunoscută, de la Beatles încoace, în maniera noastră. Vom interpreta câteva piese compuse de Ionuț Adrian Radu, iar una dintre ele, "Un nou început", va fi în primă audiție. Tot în prima auditie vor mai fi și câteva coveruri care ne reprezint", au mai declarat Criss și Vlad.

Accesul în locatie la concert este permis doar persoanelor peste 18 ani. Cei care vor să participe la spectacol dar nu sun încă majori pot veni doar însoțiți de unul dintre părinți. Detalii despre prețurile biletelor găsiți în pagina dedicată concertului din Agenda InfoMusic.

Criss și Vlad - "Ploaia mea"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Criss & Vlad (Trupa ONE)Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Editors revine cu un nou clip - "A Ton Of Love" - VIDEO

Editors lansează pe 1 iulie albumul "The Weight Of Your Love", iar acesta beneficiază de un clip la primul single...

Închide