Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Concertul acustic Celelalte Cuvinte a fost amânat pentru 8 octombrie

Trupa Celelalte Cuvinte şi organizatorii concertului acustic "Trup şi suflet", programat în data de 30 mai la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă cu regret necesitatea amânării evenimentului pentru data de 8 octombrie.

Trupa Celelalte Cuvinte şi organizatorii concertului acustic "Trup şi suflet", programat în data de 30 mai la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă cu regret necesitatea amânării evenimentului pentru data de 8 octombrie. Basistul Marcel Breazu se află în situaţia de a nu putea cânta din cauza unei tendinite severe la mâna stângă, care s-a agravat în ultima perioadă, date fiind repetiţiile intense pentru evenimentul de la Sala Palatului.

Concert Celelalte Cuvinte in Chaos Venue pe 14 decembrie

Concert Celelalte Cuvinte in Chaos Venue pe 14 decembrie

Recomandarea medicului este de repaos total timp de minimum o lună, timp în care Marcel Breazu va urma un tratament medicamentos. Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicale, basistul Celelalte Cuvinte este supus riscului de a nu mai putea cânta.

Pentru ca Marcel Breazu să aibă la dispoziţie timpul necesar pentru recuperarea deplină, dar având în vedere și faptul că urmează o vară foarte plină pentru public din punct de vedere al evenimentelor muzicale şi nu numai, trupa Celelalte Cuvinte şi organizatorii au decis să amâne concertul acustic pentru toamnă.

Bilete cumpărare pentru data de 30 mai rămân valabile pentru noua dată a evenimentului. Cei care doresc să îşi recupereze banii pe bilete, o pot face începând cu data de 16 mai, apelând la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate tichetele. Biletele râmân în continuare în vânzare, cu preţul nemodificat, prin Reţeaua Eventim şi online pe Eventim.ro.

Citește mai multe despre Celelalte Cuvinte
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete mai ieftine cu 25% pentru concertul Megadeth de la București

În data de 16 și 17 mai 2013 fanii muzicii rock vor putea achiziționa bilete la concertul Megadeth mai ieftine...

Închide