Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul acustic Celelalte Cuvinte a fost amânat pentru 8 octombrie

Trupa Celelalte Cuvinte şi organizatorii concertului acustic "Trup şi suflet", programat în data de 30 mai la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă cu regret necesitatea amânării evenimentului pentru data de 8 octombrie.

Publicat

pe

Trupa Celelalte Cuvinte şi organizatorii concertului acustic "Trup şi suflet", programat în data de 30 mai la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă cu regret necesitatea amânării evenimentului pentru data de 8 octombrie. Basistul Marcel Breazu se află în situaţia de a nu putea cânta din cauza unei tendinite severe la mâna stângă, care s-a agravat în ultima perioadă, date fiind repetiţiile intense pentru evenimentul de la Sala Palatului.

Concert Celelalte Cuvinte in Chaos Venue pe 14 decembrie

Concert Celelalte Cuvinte in Chaos Venue pe 14 decembrie

Recomandarea medicului este de repaos total timp de minimum o lună, timp în care Marcel Breazu va urma un tratament medicamentos. Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicale, basistul Celelalte Cuvinte este supus riscului de a nu mai putea cânta.

Pentru ca Marcel Breazu să aibă la dispoziţie timpul necesar pentru recuperarea deplină, dar având în vedere și faptul că urmează o vară foarte plină pentru public din punct de vedere al evenimentelor muzicale şi nu numai, trupa Celelalte Cuvinte şi organizatorii au decis să amâne concertul acustic pentru toamnă.

Bilete cumpărare pentru data de 30 mai rămân valabile pentru noua dată a evenimentului. Cei care doresc să îşi recupereze banii pe bilete, o pot face începând cu data de 16 mai, apelând la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate tichetele. Biletele râmân în continuare în vânzare, cu preţul nemodificat, prin Reţeaua Eventim şi online pe Eventim.ro.

Comentează

Trending