Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertele Verona Acoustic Season încep cu Aylin & The Lucky Charms

Grădina Verona va găzdui o dată la două săptămâni câte un concert acustic. Aylin Cadîr și The Lucky Charms dau startul Verona Acoustic Season pe 6 iunie.

Publicat

pe

Aylin Cadîr
Aylin Cadîr

Grădina Verona din centrul Capitalei va găzdui o dată la două săptămâni câte un concert acustic sub titulatura Verona Acoustic Season. În grădina din spatele librăriei Cărturești, bucureștenii se vor putea bucura de concerte rock, indie și jazz pe parcursul lunilor iunie, iulie și august. Aylin Cadîr alături de colegii ei din trupa The Lucky Charms vor da startul pe 6 iunie, începând de la ora 19. În deschidere va cânta Simona Radu & Co. Întreaga suită de evenimente este organizată de Overground Music (agenția de management a trupei byron) și Cărturești. Un bilet de intrare la concert costă 30 de lei.

Aylin Cadîr

Aylin Cadîr

Aylin și-a început cariera odată cu trupa Pops, formată în urma unui reality show, însă stilul său actual nu mai are legătură cu acel moment. A început să cânte standarde de jazz, romanțe franțuzești sau românești, reinterpretări de piese turcești, prin cluburi de jazz din țară. În această primăvară, Aylin a susținut un prim concert acustic pe 4 martie în direct la Radio Guerrilla și a colaborat cu Viky Red pentru piesa "Better".

Aylin și-a lansat pe 11 aprilie 2013 primul album solo, "Cloud". Materialul aduce piese de jazz modern compuse special pentru ea de către Bazooka și Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Moroșanu și Ciprenko. Primele single-uri sunt "Cloud" (noiembrie 2012) și "Chemistry" (februarie 2012).

Videoclip Aylin - Cloud

Simona Radu a devenit cunoscută în urma colaborărilor cu trupele Vama Veche și Firma, ea fiind și vocea formației Trupa alături de care a lansat EP-ul "Urc și cobor". Simona revine cu un proiect nou ce-i poartă numele, fiind însoțită live de muzicienii Sebastian Blaj (chitară) și Gabriel Bălașa (percuție).

Simona Radu – Bonsai Dream

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 6 iunie 2013

Aylin & The Lucky Charms

Loc
Cafe Verona

Trending