Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Concerte și petreceri în weekendul 31 mai - 2 iunie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 31 mai - 2 iunie 2013 în Bucuresti și în țară.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Chiar dacă vremea nu poate mulțumi pe toată lumea, concertele și petrecerile din weekend compensează pentru asta. Ca de obicei, muzică live avem pe mai multe gusturi, așa încât putem trece cu vederea alte aspecte ce țin de "natura meteorologică a stării emoționale". Vineri, 31 mai, putem asculta fie Doina Gorjului, la Sala Palatului, fie Luna Amară, la Suceava, fie Toulouse Lautrec la Cluj-Napoca. Sâmbătă sărbătorim Ziua copilului în Parcul Cișmigiu. Pentru cei mai maturi, dar sufletul neatins de ani, recomandăm, tot de Ziua copilului, un concert Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu ca în vremurile de odinioară ale rock-ului românesc. La Arenele Romane Lala Band cântă și lansează un nou album, la Hard Rock Cafe Smiley revine din nou în sânul fanilor, în timp ce în Club Boa Kelis concertează  în premieră în România. Ziua de duminică, 2 iunie, o rezervăm pentru Luna Amară și un concert acustic, melanolic, poetic. Ghidul complet pentru weekendul 31 mai - 2 iunie poate fi consultat mai jos.

VINERI, 31 mai 2013

Spectacol DOINA GORJULUI la Sala Palatului, București

poster_doina_gorjului_sala_palatului_31_martie_2013

Ansamblul artistic Profesionist “Doina Gorjului” din Târgu-Jiu împlinește anul acesta 65 de ani de la înființare. Cu această ocazie va avea loc un concert folcloric intitulat „CÂNTĂ GORJUL TOATĂ ȚARA” . Vor fi prezenți în spectacol mari interpreți ai folclorului românesc, membri ai ansamblului, dar și artiști de recunoscuți ai scenei românești, invitați speciali: Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Nae Lazarescu și Vasile Muraru, Gheorghe Rosoga, Ion Ghițulescu, Maria Loga, Victorita Lacatusu, Mirela Tapota Lataretu, Olguța Berbec și alții. Evenimenul va avea loc pe 31 mai 2013 la Sala Palatului, București.

 • Preț bilet:
  • 30 de lei (sector L)
  • 40 de lei (sector M)
  • 50 de lei (loja 5A)
  • 60 de lei (sector D, G)
  • 70 de lei (sector H)
  • 80 de lei (sector A2)
 • Detalii despre eveniment

Concert Luna Amară la Talcioc Cultural, Suceava

poster-acoustic-weekend-suceava-luna-amara-31-mai-2013

Trupa Luna Amară va porni o scurtă serie de cântări acustice prin țară, grupate într-un “acoustic weekend” cu mai multe date de concert. Astfel, vineri, 31 mai, formația va cânta la Suceava în Talcioc Cultural (bd. 1 Mai, in spatele Centrului de Proiectari).

Concert Toulouse Lautrec la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca

Toulouse Lautrec

Vineri, 31 mai, Toulouse Lautrec concertează la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca. Publicul este așteptat începând cu ora 22:00.

 • Preț bilet:
  • 10 lei cu voucher Omnipass
  • 15 lei daca sunt achiziționate de la Euphoria Biergarten sau de la Restaurantul Fabrica De Bere Ursus
  • 20 lei în ziua concertului
 • Detalii despre eveniment

SÂMBĂTĂ, 1 iunie 2013

Cișmigiul Copiilor – un maraton al surprizelor la Parcul Cișmigiu (1 - 2 iunie)

poster-cismigiul-copiilor
Pe 1 iunie 2013, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti continuă tradiţia evenimentelor dedicate copiilor cu o nouă sărbătoare. Sâmbătă cei mici împreună cu părinţii şi bunicii sunt așteptați în Parcul Cişmigiu, transformat pentru o zi în tărâmul Distracţiei. Maratonul surprizelor începe la ora 11.00 şi se prelungeşte până seara la 21.00.

Concert LaLa Band – Lala Forever la Arenele Romane, București

poster-lala-band-arenele-romane-1-iunie-2013

După 2 concerte spectaculoase care au fost declarate evenimentele anului 2012 de către Radar Media, Lala Band își invită fanii la un alt show ce va avea loc pe 1 iunie, de la ora 19:00, la Arenele Romane din București. Concertul va marca și lansarea celui de-al 5-lea album din cariera formației - ”LaLa Love Forever”.
 • Preț bilet:
  • 35 lei (categoria IV)
  • 50 lei (categoria III)
  • 70 lei (categoria II)
  • 100 lei (categoria I)
  • 300 lei (VIP)
 • Detalii despre eveniment

Concert Luna Amară în Bar Hand, Iași

poster-concert-luna-amara-iasi-1-iunie-2013

Trupa Luna Amară va porni o scurtă serie de cântări acustice prin țară, grupate într-un "acoustic weekend" cu mai multe date de concert. Astfel, sâmbătă, 1 iunie, formația va cânta la Iași, Bar Hand  (str. Crisan, nr. 12, langa Baia Turceasca). Prin concertele acustice, formația reușește să sublinieze latura poetică și melancolică din compozițiile proprii, nelăsând însă la o parte energia și forța care o caracterizează. O experiență live de neratat.

Concert Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu la Route 66, București

cristi-minculescu-nutu-olteanu

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu, fondatorul trupei Iris vor concerta pe 1 iunie la Bucuresti, în Club Route 66, alături de Anders Diephuis şi Ken Sundberg, doi muzicieni suedezi. Repertoriul va reuni piese antologice din patrimoniul Iris, dar și 2 compoziții noi. Nu vor lipsi nici câteva preluări omagiale din istoria muzicii mondiale.

Concert Smiley la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-Smiley-hard-Rock-Cafe-1-iunie-2013

Cel mai prolific artist român din ultimii ani, Smiley, concerteaza sambata, 1 iunie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti. Smiley revine astfel in atmosfera calduroasa din probabil cea mai buna locatie pentru concerte live din Bucuresti alaturi de band-ul sau compus din muzicieni numai unul si unul.
 • Preț bilet:
  • 50 de lei cu loc in picioare si 70 de lei cu loc la masa – EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro
  • 60 de lei cu loc in picioare și 80 de lei cu loc la masa
 • Detalii despre eveniment

Concert Kelis la Club Boa, București

Poster concert Kelis în club Boa din București pe 1 iunie 2013

Kelis vine în România pentru a susține în premieră un concert incendiar în club Boa din București pe 1 iunie. Fosta soție a lui Nas, pe care îl vom vedea vara aceasta la B’Estfest, va interpreta atât piese noi ce vor fi incluse pe viitoarele 2 albume, programate pentru 2013, cât și unele dintre cele mai cunoscute hituri ale precum “Milkshake” și “Bossy” sau “Trick Me”.

DUMINICĂ, 2 iunie 2013

Concert Luna Amară la Hotel Europa, Botoșani

poster-concert-luna-amara-botosani-2-iunie-2013

Luna Amară va porni o scurtă serie de cântări acustice prin țară, grupate într-un “acoustic weekend” cu mai multe date de concert. Astfel, duminică, 2  iunie, formația va cânta la Botoșani, Hotel Europa – Salon Europa (str. Postei, nr. 6). Prin concertele acustice, formația reușește să sublinieze latura poetică și melancolică din compozițiile proprii, nelăsând însă la o parte energia și forța care o caracterizează. O experiență live de neratat.

Citește mai multe despre Cristi MinculescuLala BandLuna AmarăNuțu OlteanuSmileyToulouse Lautrec
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bere Gratis și Giulia au lansat "Două inimi" - VIDEOCLIP

Bere Gratis și Giulia au lansat videoclipul noului single "Două inimi". Plin de culoare, veselie și armonie, clipul prezintă frumusețea...

Închide