Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 31 mai - 2 iunie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 31 mai - 2 iunie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Chiar dacă vremea nu poate mulțumi pe toată lumea, concertele și petrecerile din weekend compensează pentru asta. Ca de obicei, muzică live avem pe mai multe gusturi, așa încât putem trece cu vederea alte aspecte ce țin de "natura meteorologică a stării emoționale". Vineri, 31 mai, putem asculta fie Doina Gorjului, la Sala Palatului, fie Luna Amară, la Suceava, fie Toulouse Lautrec la Cluj-Napoca. Sâmbătă sărbătorim Ziua copilului în Parcul Cișmigiu. Pentru cei mai maturi, dar sufletul neatins de ani, recomandăm, tot de Ziua copilului, un concert Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu ca în vremurile de odinioară ale rock-ului românesc. La Arenele Romane Lala Band cântă și lansează un nou album, la Hard Rock Cafe Smiley revine din nou în sânul fanilor, în timp ce în Club Boa Kelis concertează  în premieră în România. Ziua de duminică, 2 iunie, o rezervăm pentru Luna Amară și un concert acustic, melanolic, poetic. Ghidul complet pentru weekendul 31 mai - 2 iunie poate fi consultat mai jos.

VINERI, 31 mai 2013

Spectacol DOINA GORJULUI la Sala Palatului, București

Ansamblul artistic Profesionist “Doina Gorjului” din Târgu-Jiu împlinește anul acesta 65 de ani de la înființare. Cu această ocazie va avea loc un concert folcloric intitulat „CÂNTĂ GORJUL TOATĂ ȚARA” . Vor fi prezenți în spectacol mari interpreți ai folclorului românesc, membri ai ansamblului, dar și artiști de recunoscuți ai scenei românești, invitați speciali: Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Nae Lazarescu și Vasile Muraru, Gheorghe Rosoga, Ion Ghițulescu, Maria Loga, Victorita Lacatusu, Mirela Tapota Lataretu, Olguța Berbec și alții. Evenimenul va avea loc pe 31 mai 2013 la Sala Palatului, București.

 • Preț bilet:
  • 30 de lei (sector L)
  • 40 de lei (sector M)
  • 50 de lei (loja 5A)
  • 60 de lei (sector D, G)
  • 70 de lei (sector H)
  • 80 de lei (sector A2)
 • Detalii despre eveniment

Concert Luna Amară la Talcioc Cultural, Suceava

Trupa Luna Amară va porni o scurtă serie de cântări acustice prin țară, grupate într-un “acoustic weekend” cu mai multe date de concert. Astfel, vineri, 31 mai, formația va cânta la Suceava în Talcioc Cultural (bd. 1 Mai, in spatele Centrului de Proiectari).

Concert Toulouse Lautrec la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca

Vineri, 31 mai, Toulouse Lautrec concertează la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca. Publicul este așteptat începând cu ora 22:00.

 • Preț bilet:
  • 10 lei cu voucher Omnipass
  • 15 lei daca sunt achiziționate de la Euphoria Biergarten sau de la Restaurantul Fabrica De Bere Ursus
  • 20 lei în ziua concertului
 • Detalii despre eveniment

SÂMBĂTĂ, 1 iunie 2013

Cișmigiul Copiilor – un maraton al surprizelor la Parcul Cișmigiu (1 - 2 iunie)

Pe 1 iunie 2013, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti continuă tradiţia evenimentelor dedicate copiilor cu o nouă sărbătoare. Sâmbătă cei mici împreună cu părinţii şi bunicii sunt așteptați în Parcul Cişmigiu, transformat pentru o zi în tărâmul Distracţiei. Maratonul surprizelor începe la ora 11.00 şi se prelungeşte până seara la 21.00.

Concert LaLa Band – Lala Forever la Arenele Romane, București

După 2 concerte spectaculoase care au fost declarate evenimentele anului 2012 de către Radar Media, Lala Band își invită fanii la un alt show ce va avea loc pe 1 iunie, de la ora 19:00, la Arenele Romane din București. Concertul va marca și lansarea celui de-al 5-lea album din cariera formației - ”LaLa Love Forever”.
 • Preț bilet:
  • 35 lei (categoria IV)
  • 50 lei (categoria III)
  • 70 lei (categoria II)
  • 100 lei (categoria I)
  • 300 lei (VIP)
 • Detalii despre eveniment

Concert Luna Amară în Bar Hand, Iași

Trupa Luna Amară va porni o scurtă serie de cântări acustice prin țară, grupate într-un "acoustic weekend" cu mai multe date de concert. Astfel, sâmbătă, 1 iunie, formația va cânta la Iași, Bar Hand  (str. Crisan, nr. 12, langa Baia Turceasca). Prin concertele acustice, formația reușește să sublinieze latura poetică și melancolică din compozițiile proprii, nelăsând însă la o parte energia și forța care o caracterizează. O experiență live de neratat.

Concert Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu la Route 66, București

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu, fondatorul trupei Iris vor concerta pe 1 iunie la Bucuresti, în Club Route 66, alături de Anders Diephuis şi Ken Sundberg, doi muzicieni suedezi. Repertoriul va reuni piese antologice din patrimoniul Iris, dar și 2 compoziții noi. Nu vor lipsi nici câteva preluări omagiale din istoria muzicii mondiale.

Concert Smiley la Hard Rock Cafe, București

Cel mai prolific artist român din ultimii ani, Smiley, concerteaza sambata, 1 iunie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti. Smiley revine astfel in atmosfera calduroasa din probabil cea mai buna locatie pentru concerte live din Bucuresti alaturi de band-ul sau compus din muzicieni numai unul si unul.
 • Preț bilet:
  • 50 de lei cu loc in picioare si 70 de lei cu loc la masa – EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro
  • 60 de lei cu loc in picioare și 80 de lei cu loc la masa
 • Detalii despre eveniment

Concert Kelis la Club Boa, București

Kelis vine în România pentru a susține în premieră un concert incendiar în club Boa din București pe 1 iunie. Fosta soție a lui Nas, pe care îl vom vedea vara aceasta la B’Estfest, va interpreta atât piese noi ce vor fi incluse pe viitoarele 2 albume, programate pentru 2013, cât și unele dintre cele mai cunoscute hituri ale precum “Milkshake” și “Bossy” sau “Trick Me”.

DUMINICĂ, 2 iunie 2013

Concert Luna Amară la Hotel Europa, Botoșani

Luna Amară va porni o scurtă serie de cântări acustice prin țară, grupate într-un “acoustic weekend” cu mai multe date de concert. Astfel, duminică, 2  iunie, formația va cânta la Botoșani, Hotel Europa – Salon Europa (str. Postei, nr. 6). Prin concertele acustice, formația reușește să sublinieze latura poetică și melancolică din compozițiile proprii, nelăsând însă la o parte energia și forța care o caracterizează. O experiență live de neratat.

Concerte & turnee

Big Little Festival 2024 propune numeroase activități pentru întreaga familie

Big Little Festival, evenimentul dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, anunță noi activități de familie, printre care cel mai mare castel gonflabil din Europa, un orășel magic cu 15 căsuțe tematice, ateliere, ATV-uri, labirinturi palpitante. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Activități Big Little Festival 2024
Activități Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Big Little Festival va avea prima ediție între 21-23 iunie la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov. În cadrul celor 11 hectare pe care se vor întinde atracțiile și evenimentele diverse din cadrul festivalului, Magic Parc va deschide o lume de poveste desfășurată de-a lungul a 6000 de mp ce va oferi accesul în cel mai mare castel gonflabil din Europa, care măsoară 600 de mp și în care pot intra, pentru distracții de tot felul, peste 140 de adulți și copii în același timp. Cu etaje, pasaje și poduri, cu zone de cățărat, două tobogane înalte, un air jump de la aproximativ 2 m înălțime pe un cub gonflabil, o arenă pentru curse cu obstacole unde se poate alerga în paralel printre diferitele elemente, castelul gonflabil din Magic Parc se anunță a fi un punct de interes pentru distracțiile părinți-copii din cadrul Big Little Festival.

Pe lângă castelul-record, cele peste 15 căsuțe tematice, cu un design inspirat de cele mai iubite povești, construite de la zero de o echipă formată din sute de persoane, împreună cu labirintul de poveste vor crea în Magic Parc atmosfera unui adevărat orășel magic, cu activități variate, zone de joc și explorare, ateliere de pictură pe ipsos sau pe față, desene pe nisip, labirinturi palpitante, spațiu pentru curse cu ATV-uri și buggy-uri electrice și o terasă panoramică de unde se poate admira peisajul pitoresc al zonei.

Big Little Festival va crea pentru vizitatorii puși pe distracție memorabilă o zonă de gaming, de console, de tehnologie și mobile, unde copiii își pot învăța părinții să joace FIFA, Minecraft, Nintendo sau Brawlstars, o zona de sport care îi va provoca pe cei mari și cei mici la partide de fotbal, de baschet, zone de VERSUS pentru Competițiile Familiei unde copiii de ieri se vor întrece cu cei de astăzi pentru supremația în distracție la șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt.

Activități muzicale și concerte live la Big Little Festival 2024

HaHaHa Production va deschide în cadrul Big Little Festival două studiouri de producție muzicală în care părinții și copiii își vor putea produce și înregistra piesele preferate și vor învăța ce presupune industria muzicală. Studiouri de video production și multimedia, spații colorate pentru ateliere de slime, de yoga, de cooking, de pictură, de dans, de aerobic, de tatuaje, de modelaj sau de Lego vor provoca tandemul părinte-copil la atingerea unui nou nivel în relația lor.

Main stage-ul pentru concertele unor artiști precum Smiley, Alina Eremia, Feli, Nicole Cherry, Jo, Cabron, Andra Gogan, Jean Gavril, Bibi, Misha Miller, Mark Stam sau art stage-ul pentru spectacole de teatru, activități culturale, literare și vizionări de filme și de desene animate vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Bilete și acces Big Little Festival 2024:

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la festival, ci doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Sport & Divertisment

Andra, Smiley, Andreea Esca cântă "Visăm Împreună", imnul echipei naționale pentru EURO 2024 - VIDEO

Piesa "Visăm Împreună" îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV (Smiley, Andreea Esca, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși) și pe suporterii tricolori.

Publicat

pe

Imn "Visăm Împreună"
Imn "Visăm Împreună" │ FOTO: captură YouTube / FRF TV

PRO TV și FRF au lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Sub egida HaHaHa Production, "Visăm Împreună" este interpretată de artiști în vogă precum Smiley, Andra, Theo Rose, Irina Rimes, alături de cele mai apreciate fețe ale postului PRO TV - Andreea Esca, Pavel Bartoș, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Ramona Păun și Cosmin Seleși.

Noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024 este acompaniat de un videoclip în care apar numele mai sus menționate, dar și fotbaliști și suporteri. Mesajul versurile este accentuat de succesiunea emoționantă de imagini, în care dragostea pentru fotbal și patriotismul se contopesc.

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste despre pasiune și devotament. EURO 2024, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului, nu este doar despre jocul de pe teren, ci și despre conexiunea emoțională dintre suporteri și jucători, despre forța pe care o împărtășesc atunci când luptă împreună pentru o întreagă națiune.

Campionatul European va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final. România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

VIDEO: Visăm Împreună | Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley, Alina Eremia, Feli cântă la Big Little Festival, un eveniment dedicat conexiunii dintre părinți și copii

Între 21 și 23 iunie, Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov se transformă într-un loc în care cei mari și cei mici se vor distra cu cele mai tari concerte și activități. Prima ediție Big Little Festival, singurul festival din Europa de Est dedicat exclusiv conexiunii dintre părinți și copii, promite să fie memorabilă. Te invităm să afli mai multe detalii despre bilete și program.

Publicat

pe

Artiști Big Little Festival 2024
Artiști Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Râșnov, localitatea aflată în centrul țării, cu nenumărate atracții, locuri de cazare și peisaje de vis, va deveni în primul weekend din vacanța de vară capitala distracțiilor în familie cu prilejul Big Little Festival care va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Ce artiști cântă la Big Little Festival 2024

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival alături de prezentatorul Cosmin Seleși și cele 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, așteptate să participe în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România.

Program Big Litte Festival 2024

Vineri, 21 iunie

 • Bibi
 • Misha Miller
 • Alina Eremia
 • Jean Gavril

Sâmbătă, 22 iunie

 • Smiley
 • Andra Gogan
 • Feli
 • Mark Stam

Duminică, 23 iunie

 • Mario Fresh
 • JO
 • Cabron
 • Nicole Cherry

Biletul de festival deschide porțile Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival. Acesta este cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei, dar și un muzeu în aer liber, situat în mijlocul pădurii transilvănene.

Cu o suprafață de peste 4 hectare, Dino Parc Râșnov găzduiește peste 120 de dinozauri certificați științific, reproduși în mărime naturală, conform celor mai recente descoperiri paleontologice. Pe lângă traseul impresionant cu 120 de dinozauri, parcul dispune și de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în copaci cu expoziții științifice, un cinematograf, o cameră labirint cu lasere și alte zone interactive.

Cetatea Râșnov transformată într-o bibliotecă de basm

Cetatea Râșnov, aflată la 2 minute de mers pe jos de Dino Parc Râșnov, va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc. Decorată precum o bibliotecă nonconformistă, cu rafturi pline cu cărți de răsfoit, cu standuri de vânzare de carte, cu locuri amenajate cu perne, balansoare și hamace, ideale pentru citit, cu băncuțe pentru părinți și copii și mese de creație pentru desenat, pictat, modelat, decupat și bricolat, Cetatea Râșnov va fi locul perfect pentru activități de educație și distracție părinți-copii prin cultură. Ateliere artistice pentru copii, întâlniri cu autorii de cărți pentru copii, cu actori și păpușari, ateliere de face painting și de transformare în personaje celebre, toate vor fi parte din metamorfoza istoricei Cetăți Râșnov în filă de istorie fericită de familie.

Copiii de ieri și azi împreună

Platoul de 3000 de mp de la baza Dino Parc Râșnov va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și azi împreună. Copiii de ieri (părinții) vor avea posibilitatea să se joace jocurile copilăriei lor împreună cu copiii de astăzi și invers. Aici vor fi amenajate zone VERSUS: șotron vs. Dance Revolution, țeavă cu cornete vs. Nerf, Baba Oarba vs VR, "șapte pietre" vs. Lego, V-ați ascunselea vs. Treasure Hunt etc.

Main stage-ul pentru concertele marilor artiști, art stage-ul pentru spectacole de teatru, studiourile de creație muzicală ale HaHaHa Production și cel de creație multimedia, zona de gaming, organizată de Bucharest Gaming Week, zona de console, de tehnologie, de laptopuri și de mobile, zona retro cu Arcade Machines, zona Nintendo vor aduce variante infinite de interacțiune părinți-copii.

Distracție la cort

Organizatorii pun la dispoziția familiilor amatoare de experiențe complete și palpitante alături de copiii lor un număr limitat de pachete de cazare la cort în cadrul Big Little Festival, în care vor fi incluse activități nocturne de observare a stelelor și planetelor, precum și alte provocări memorabile.

800 de persoane dansează pe Calea Victoriei - flashmob-manifest

Big Little Festival va fi anunțat oficial și public printr-un flashmob-manifest în care cel puțin 800 de copii și părinți vor dansa sincron și își vor cânta și striga dorința de a-și petrece cât mai mult timp împreună. Flashmob-ul-manifest se va desfășura în cadrul evenimentului "Străzi Deschise", pe Calea Victoriei, în zona Bisericii Kretzulescu duminică, 14 aprilie, de la ora 11 unde sunt așteptați să participe toți părinții și copiii care își doresc timp și joacă împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

 • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
 • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
 • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.
Citește în continuare

Trending