Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 24 - 26 mai 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 24 - 26 mai 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Cu o prognoză meteo nu tocmai optimistă, pornim și în weekendul acesta la drum, sperând că planurile de concert nu ne vor fi date peste cap de ploi inoportune. Vinerea o putem începe în club Fabrica, alături de Pistol cu capse ce invită la un concert unplugged + electric. Sâmbătă îi ascultăm pe cei de la Alternosfera în cel mai mare concert al lor de până acum, ce va avea loc la Arenele Romane, în aceeași seară având loc la Romexpo primul concert din România al lui Andrea Bocelli. Duminica o rezervăm pentru rock progresiv cu Riverside, ce vin la București pentru a-și promova ultimul album "Shrine of New Generation Slaves". Ghidul complet pentru weekendul 24 - 26 mai 2013 poate fi consultat mai jos.

VINERI, 24 mai

Concert Pistol cu capse la Fabrica, București

poster-concert-pistol-cu-capse-fabrica-24-mai-2013

Vineri, 24 mai, trupa Pistol cu capse își invită fanii în club Fabrica pentru un concert unplugged + electric. Fanii sunt așteptați începând cu ora 21:00.

SÂMBĂTĂ, 25 mai

Concert Alternosfera la Arenele Romane, București

poster-alternosfera-arenele-romane-25-mai-2013

EPIZODIA TOUR al trupei Alternosfera se va încheia în orașul din care a pornit, adică la București, sâmbătă, 25 mai 2013, la Arenele Romane, printr-un concert-eveniment. Lansat de Ziua Internațională PI (π), albumul Epizodia al formației de rock din Republica Moldova, Alternosfera, a călătorit în toate orașele mari din România, din București până în Timișoara și din Cluj până în Constanța, cu escale în Brașov, Buzău și Galați.

Concert Andrea Bocelli la Romexpo, București

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli va concerta pentru prima oară în fața publicului român pe 25 mai 2013 la Romexpo. Celebrul cântăreț va interpreta live în București cele mai îndrăgite piese din repertoriul său, printre care și Time To Say Goodbye, Con te Partiro, Vivo Per Lei, Besame Mucho sau Nessun Dorma.

  • Preț bilet:
    • Zona VIP – 1400 lei
    • Categoria I – 900 lei
    • Categoria II – 750 lei
    • Categoria III – 550 lei
    • Categoria IV – 350 lei
    • Categoria V – 250 lei
    • Zonă în picioare (fără loc) – 150 lei
  • Detalii despre eveniment

Concert Beats Remedy and friends la Piața Muzeului, Cluj-Napoca

poster-concert-BEATS-REMEDY-25-mai-Cluj

Trupa de funk şi jazz Beats Remedy va concerta pe 25 mai la Cluj-Napoca, în Piaţa Muzeului. Evenimentul se va desfășura în cadrul festivalului ”Zile de Cluj” ediţia 2013, fiind organizat de  Asociaţia culturală EvolArts.

DUMINICĂ, 26 mai

Concert Riverside la The Silver Church, București

poster-concert-silver-church-bucuresti-riverside-26-mai-2013

Trupa de rock progresiv Riverside din Polonia va susține pe 26 mai 2013 un concert în clubul The Silver Church din București. Evenimentul este organizat de agenția Twin Arts în parteneriat cu Institutul Polonez iar concertul face parte din turneul European New Generation Tour 2013 prin care trupa își promovează ultimul album, intitulat "Shrine of New Generation Slaves", lansat pe 18 ianuarie 2013.

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending