Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Concerte și petreceri în weekendul 17 - 19 mai - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 17 - 19 mai 2013 în Bucuresti și în țară.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Urmărește-ne pe

Cu gândul la vacanță ne bucurăm de încă un weekend, un preludiu scurt, fragmentat, dar necesar. În perioada 17 - 19 mai ne delectăm cu muzică jazz, blues, rock alternativ și experimantal rock. Pe Alexandrina o putem asculta weekendul acesta fie la Cluj, la Festivalul 18+, fie la Godot Cafe-Teatru din București. Emil Bîzgă Jazz Orchestra și invitatul său special, chitaristul A.G. Weinberger, așteaptă publicul la Teatrul Odeon pentru o seară de jazz și blues. Tot în acest weekend turneul Epizodia al trupei Alternosfera face opriri la Alba Iulia și la Târgu Mureș, în timp ce în capitală, în Club Control vor urca pe scenă cei de la Swans.  În plus, de pe 17 până pe 19 avem ONGFest în Parcul Tineretului, unde îi vom putea asculta pe Butterflies in My Stomach, TiPtiL, East Roots, Popas Band, Ad Hoc și Les Elephants Bizarres. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 17 mai

Festivalul 18+ la Dealul Cetățuii din Cluj-Napoca (17 - 18 mai)

poster-festivalul-18-plus-cluj-napoca-17-18-mai-2013

Între 17 şi 18 mai, pe dealul Cetăţuii din Cluj-Napoca, va avea loc 18+, un eveniment insolit şi proaspăt, gândit nu ca un festival de muzică ori de arte vizuale, ci ca o experienţă totală. Pe scenă va fi prezentă și Alexandrina Hristov, un nume asociat atât cu muzica, cât și cu pictura și poezia.

  • Preț bilet:
    • 20 lei – bilet/zi
    • 30 lei- abonament festival
    • 25 lei- abonament festival pentru studenți (reducerea se ofera pe baza unei legitimatii de student valide)
  • Detalii despre eveniment

ONGFest la Parcul Tineretului, București (17 - 19 mai)

poster-ong-fest-2013

La ONGFest din weekend-ul 17 - 19 mai Bucureștiul vibrează pe muzică live. Pe scenă vor urca Butterflies in My Stomach, TiPtiL, East Roots, Popas Band, Ad Hoc și Les Elephants Bizarres. Concertele vor avea loc în Parcul Tineretului din București.

Emil Bîzgă Jazz Orchestra, invitat special A.G. Weinberger la Teatrul Odeon, București

poster-concert-emil-bizga-jazz-orchestra-weinberger-teatrul-odeon-17-mai-2013

Vineri, 17 mai 2013, începând cu ora 19.00, Emil Bîzgă  Jazz Orchestra va susțin un concert inedit la Teatrul Odeon. Invitat special este cunoscutul chitarist A.G. Weinberger.

Concertul Alternosfera (Epizodia Tour) la Ryma, Alba Iulia

poster-alternosfera-alba-iulia-17-mai-2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Alba Iulia, la Spațiile Ryma, pe data de 17 mai 2013.

SÂMBĂTĂ, 18 mai

Concert Alternosfera – Epizodia Tour la Teatrul Național, Târgu Mureș

poster-alternosfera-targu-mures-18-mai-2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Târgu Mureș, la Teatrul Național, pe 18 mai 2013.

Concert Alexandrina la Godot Cafe-Teatru, București

poster-alexandrina-godot-cafe-teatru-18-mai-2013

Sâmbătă, 18 mai, Alexandrina va readuce muzica și poezia la Godot Cafe-Teatru. Ascultătorii vor putea savura piese noi și vechi în cadrul unui concert primăvăratic începând de la ora 22:00.

Concert SWANS la Club Control, București

Imagine SWANS 2013 - The Seer

Swans, trupa americană de post-punk care a activat între 1982 – 1997, revenind apoi cu un nou album în 2010, va susține pe 18 mai 2013 un concert în Club Control din București. Condusă de carismaticul Michael Gira, formația a lansat anul trecut cel de-al doisprezecelea material de studio (“The Seer”), prilej bun pentru a-l promova într-un nou turneu european.

 

Citește mai multe despre Alexandrina HristovAlternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Romania intră în finala Eurovision 2013. Vezi lista finaliștilor

Melodiile calificate în finala Eurovision 2013. Cezar Ouatu a dus România în marea finala Eurovision de pe 18 mai. Vezi...

Închide