Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Concerte și petreceri în weekendul 10 - 12 mai 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 10 - 12 mai 2013 în Bucuresti și în țară.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

După regimul alimentar specific 1 - 6 mai ce ne-a dat peste cap (ipoteticele) diete, câteva concerte în weekend nu strică nimănui. Conectați la muzica live de pe scenă vom reuși să repunem sângele în mișcare. Pentru vineri, 10 mai, propunem puțină muzică folk alături de Alina Manole, un concert unplugged Urma la Cinema Patria, un Robin and The Backstabbers proaspăt medaliat ce se va putea consuma la Cafeneaua Artiștilor din Buzău, sau un strop de electro cu Phonique și Ben Westbeech la Palatul Ghika. Sâmbătă ne putem opri la Sala Radio pentru un recital dedicat Zilei Regalității, sau la Godot Cafe-teatru pentru un concert alături de Criss și Vlad de la Lala Band. Jazz-ul se ascultă fie la Sibiu, fie în București, în cadrul EUROPAfest 2013. Recomandările noastre pentru weekendul 10 - 12 mai 2013 se regăsesc mai jos.

VINERI, 10 mai 2013

Concert Alina Manole la Imperium Sibiu

poster-concert-alina-manole-imperium-sibiu-mai-2013

Vineri, 10 mai, la Sibiu, spectatorii vor beneficia de un răsfăț muzical amplu, însemnând 2 ore de folk-jazz, în stilul muzical pe care Alina Manole l-a promovat și consacrat în România. Concertul va avea loc la Imperium Sibiu, iar pe scenă, alături de Alina Manole vor fi muzicieni de elită: Raul Kusak, Claudiu Purcarin și Tudor Olaru.

Concert Trooper la Cafe Teatru Play, Craiova

poster-turneu-national-trooper

Trooper va începe în luna martie 2013 un nou turneu ce poartă numele “An Iron Tribute”. Show-ul va fi un tribut adus celebrei formații Iron Maiden iar pe 10 mai trupa va concerta în Cafe Teatru Play din Craiova.

Concert Urma la Cinema Patria, București

poster-concert-cinema-patria-bucuresti-urma-10-mai-2013

Urma va susține pe 10 mai la Cinema Patria un concert acustic, care se va înscrie în binecunoscuta serie de evenimente MTV Unplugged. Show-ul va depăși 90 minute, anunțându-se inedit prin faptul că toate piesele vor fi orchestrate într-o manieră adecvată formatului TV.

 • Preț bilet:
  • Categoria I – 90 lei SOLD OUT
  • Categoria II – 70 lei SOLD OUT
  • Categoria III – 50 lei
 • Detalii despre eveniment

Concert Robin and the Backstabbers la Cafeneaua Artiștilor, Buzău

poster-concert-robin-and-the-backstabbers-cafeneaua-artistilor-buzau-10-mai-2013

Cea mai bună trupă de rock alternativ din 2013, potrivit On Air Music Awards, care și-a adjudecat inclusiv trofeul anului, Robin and the Backstabbers va cânta la Buzău pe data de 10 mai. Formația va marca astfel prima cântare în orașul Buzău.

Concert Phonique și Ben Westbeech la Palatul Ghika, București

Poster concert Phonique și Ben Westbeech la Palatul Ghika pe 10 mai 2013

The Fresh are plăcerea să vă invite vineri, 10 mai, la Palatul Ghika cu ocazia unui nou eveniment muzical remarcabil și mult așteptat. Se anunță o nouă noapte de House vibrant, ce-i are ca invitați de onoare pe Phonique, DJ și remixer berlinez.

EUROPAfest 2013, București

poster-europafest-2013

EUROPAfest, festival cu tradiţie în lumea muzicală, va aduce anul acesta în atenţia iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gamă largă de artişti din peste 45 de ţări. Cea de-a 20-a ediţie se desfăşoară în perioada 9-25 mai.

SÂMBĂTĂ, 11 mai 2013

Concert dedicat Zilei Regalităţii la Sala Radio

poster-concert-regal-sala-radio-11-mai-2013

Sâmbătă, 11 mai 2013 , de la ora 19:00, publicul este așteptat la Sala Radio pentru un concert dedicat Zilei Regalităţii. Dirijor: CHRISTIAN BADEA /Solişti: MIHAELA MARTIN - vioară / FRANS HELMERSON - violoncel.

 • Preț bilet:
  • 20 lei (sectoarele G, H, I, J)
  • 25 lei (sectoarele A, D)
  • 30 lei (sectoarele B, C, E, F)
 • Detalii despre eveniment

Concert Criss și Vlad – ONE la Godot Cafe-Teatru, București

Criss și Vlad prezintă un nou proiect muzical - ONE

Criss și Vlad de la LaLa Band se reinventează și pun bazele unei trupe noi intitulată ONE. Duo-ul va susține primul concert în Godot Cafe Teatru din Capitală pe data de 11 mai, începând cu ora 21:30. Spectacolul va fi unplugged și plin de surprize. Criss și Vlad vor fi acompaniați pe scenă de BuBu Cernea la pian, Cristi Comaroni la chitară acustică și Lisarius Tătaru la chitară acustică bass.

 • Preț bilet:
  • 20 de lei (Biletelor se pot achiziționa direct de la Godot Cafe Teatru, zilnic între orele 12:00 și 19:00 sau se pot rezerva la numerele de telefon afișate mai sus sau la [email protected] și se pot ridica în seara concertului)
 • Detalii despre eveniment

DUMINICĂ, 12 mai 2013

Sibiu Jazz Festival 2013

sibiu-jazz-festival-2013

Cea de-a 43-a ediţie a celui mai vechi festival de jazz din România, Sibiu Jazz Festival, va avea loc în perioada 12 – 19 mai 2013. Evenimentul este considerat unic în România, având în vedere longevitatea, consecvenţa şi numărul impresionant de celebrităţi ale genului, care l-au onorat cu prezenţa. Este cel mai vechi festival de acest gen din România şi unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat “Capitala Jazzului” din România.

Citește mai multe despre Robin and the BackstabbersUrma
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică va lansa luni videoclipul piesei "Alerg printre stele" feat. Pacha Man - FOTO

Ștefan Bănică va lansa luni, 13 mai, videoclipul piesei "Alerg printre stele" feat. Pacha Man. Vezi galeria de poze de...

Închide