Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Concert The Courteeners la Summer Well 2013

Trupa The Courteeners vine în premieră în România pentru a concerta pe 10 august pe scena festivalului Summer Well 2013.
The Courteeners

The Courteeners

Britanicii de la The Courteeners vin în premieră în România pentru a concerta la festivalul Summer Well 2013, pe data de 10 august. Formația își va prezenta cel mai nou album, "ANNA", lansat la începutul anului. Festivalul Summer Well se desfășoară în perioada 10 - 11 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Mai multe despre prețurile abonamentelor și activitățile din cadrul evenimentului găsiți în pagina festivalului din Agenda InfoMusic.

The Courteeners

The Courteeners

The Courteeners sunt indiscutabil una dintre formațiile preferate a orașului Manchester. La toate concertelor lor sălile sunt pline, iar biletele se vând în câteva minute. În plus,  celebrul single "Not Nineteen Forever", extras de pe albumul de debut "St Jude" din 2008 a fost desemnat imnul echipei de fotbal Manchester United. Dar dincolo de succesul pe care îl au acasă, grupul au început să cucerească lumea, mai ales după apariția noului material, "ANNA", în februarie 2013. Piesa "Lose Control", primul single extras de pe disc, a ajuns direct pe primul loc în topul britanic, iar cea mai nouă melodiei prezentată "Van Der Graaff", este deasemenea, foarte bine primită de public. Astfel, formația The Courteeners are toate șansele să devină unul dintre cele mai importante exporturi muzicale ale Angliei.

The Courteeners - "Not Nineteen Forever"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl a cântat cu The Rolling Stones piesa "Bitch" - VIDEO

Dave Grohl (Foo Fiighters) a fost invitat special într-un concert The Rolling Stones. Împreună au cântat "Bitch" și "The Sticky...

Închide