Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert The Courteeners la Summer Well 2013

Trupa The Courteeners vine în premieră în România pentru a concerta pe 10 august pe scena festivalului Summer Well 2013.

Publicat

pe

The Courteeners
The Courteeners

Britanicii de la The Courteeners vin în premieră în România pentru a concerta la festivalul Summer Well 2013, pe data de 10 august. Formația își va prezenta cel mai nou album, "ANNA", lansat la începutul anului. Festivalul Summer Well se desfășoară în perioada 10 - 11 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Mai multe despre prețurile abonamentelor și activitățile din cadrul evenimentului găsiți în pagina festivalului din Agenda InfoMusic.

The Courteeners

The Courteeners

The Courteeners sunt indiscutabil una dintre formațiile preferate a orașului Manchester. La toate concertelor lor sălile sunt pline, iar biletele se vând în câteva minute. În plus,  celebrul single "Not Nineteen Forever", extras de pe albumul de debut "St Jude" din 2008 a fost desemnat imnul echipei de fotbal Manchester United. Dar dincolo de succesul pe care îl au acasă, grupul au început să cucerească lumea, mai ales după apariția noului material, "ANNA", în februarie 2013. Piesa "Lose Control", primul single extras de pe disc, a ajuns direct pe primul loc în topul britanic, iar cea mai nouă melodiei prezentată "Van Der Graaff", este deasemenea, foarte bine primită de public. Astfel, formația The Courteeners are toate șansele să devină unul dintre cele mai importante exporturi muzicale ale Angliei.

The Courteeners - "Not Nineteen Forever"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Poster Festival Summer Well 2013 , 10 - 11 august, Domeniul Știrbey, Buftea
Festivaluri sâmbătă, 10 august 2013

Summer Well 2013

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Trending