BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Concert Monarchy și Soul Rage în club Fabrica din București

Brand-ul american Affliction și trupa Monarchy marchează începutul unei frumoase colaborări cu un concert ce va avea loc pe 8 iunie în clubul Fabrica din București. Evenimentul începe la ora 20.0 iar intrarea este liberă.

Monarchy

Brand-ul american Affliction și trupa Monarchy marchează începutul unei frumoase colaborări cu un concert ce va avea loc pe 8 iunie în clubul Fabrica din București. Evenimentul începe la ora 20.0 iar intrarea este liberă. Monarchy se află în prezent în plin proces de compunere a următorului album de studio, ce va fi produs în totalitate în Germania, în urma câștigării concursului Fresh Blood organizat de prestigiosa revistă Legacy.

Monarchy

Monarchy

Intre timp, baietii nu pot si nu vor sa stea departe de voi, degustatori ai muzicii rock, de scena, paharul cu cele mai imbatatoare muze, si nu in ultimul rand de sustinatorii adevarati ai genului, cum este brand-ul american Affliction. Prin urmare, piesele deja cunoscutului album "Feeding The Beast" vor tine loc de covor rosu modelelor vestimentare marca Affliction intr-un eveniment cu totul si cu totul Rock.

Dragoș Crețu:

"Suntem bucurosi si onorati de colaborarea cu Affliction, eram de mult timp fani ai hainelor produse de ei, iar filosofia de viata a brandului american se potriveste perfect cu filosofia Monarchy. In acelasi timp, dupa perioada asta destul de lunga de compus in studio, ne e dor de scena, asa ca ne vedem in Fabrica."

La fel ca si in SUA, si in Romania Affliction sustine muzica rock, avand afinitate cu tot ce inseamna spirit liber, neconventional si pregatit oricand sa isi urmeze drumul catre un tel oricat de greu ar fi de atins. Design-ul tricourilor "vorbeste" despre acest stil de viata si iti individualizeaza personalitatea. Preferat de starurile rock Ozzy Osbourne, Slash, Alice Cooper, Affliction este simbolul celor care au curajul sa experimenteze, sa apese pana la capat pedala de acceleratie in actiunile lor si sa paraseasca multimea pentru a-si depasi limitele si pentru a trai asa cum vor.

Affliction a facut istorie in SUA si nu numai, avand magazine deschise si in Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Johannesburg, Kiev, Moscova, etc. Affliction si-a deschis primul magazin in Bucuresti anul trecut in Afi Palace Cotroceni si vine cu o oferta inedita, diferita de tot ceea ce se gaseste acum in magazinele din centrele comerciale.

Vor fi foarte multe surprize, vor fi concursuri cu premii, astfel ca toti cei care vor veni in Club Fabrica vor avea sansa sa castige celebrele produse Affliction si sa asiste la o atmosfera incendiara intretinuta de Monarchy si invitatii lor, trupa bucuresteana Soul Rage.

Monarchy - "Earthquake"

Citește mai multe despre Monarchy
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi nume internaționale confirmate la B’ESTFEST Summer Camp

CA:RO, HEATH:WARD, DJ Paul Sawyer și Phirah sunt cele mai noi nume confirmate în line-up-ul B’ESTFEST Summer Camp. Află mai...

Închide