Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Concert Atrocity la Maximum Rock Festival din București

Atrocity este noul nume confirmat pentru festivalul Maximum Rock Festival ce va avea loc in zilele de 25 și 26 octombrie la TurboHalle din București. Organizatorii festivalului vor prezenta publicului atât formații străine, cât și formații autohtone.

Atrocity

Dupa The 69 Eyes și My Dying Bride, primele trupe confirmate pentru Maximum Rock Festival, organizatorii au anunțat cel de-al treilea nume. Este vorba despre formația Atrocity care va urca pe scenă în data de 25 octombrie 2013. Ediția indoor se va desfășura în zilele de 25 și 26 octombrie în Turbohalle din București și va prezenta publicului atât formații străine, cât și formații autohtone.

Pe lângă concerte, Maximum Rock Festival va găzdui și alte activități adiacente, dar și un mare târg de produse rock, unde cei prezenți își vor putea achiziționa de la tricouri la reviste și alte accesorii rock.

Atrocity

Atrocity

Formatia germana Atrocity este una dintre cele mai iubite trupe de metal din Europa. Cu o cariera de peste 28 de ani in spate (intemeiata in 1985), Atrocity reprezinta unul dintre acele grupuri "cult" care reuseste sa surprinda cu fiecare lansare.

Nu exista gen "greu" cu care germanii sa nu fi experimentat. De la death tehnic, la black, industrial, simfonic si gotic, tot ce a fost mai abisal in metal a fost sondat fara remuscari de Atrocity. Fiecare dintre cele 8 albume ale trupei are o identitate aparte si marcheaza un moment in evolutia grupului, care are o poveste inedita. Membrii sai mai fac parte dintr-o formatie - si anume Leaves' Eyes, unde canta cu precadere metal simfonic alaturi de Liv Kristine, sotia solistului Alexander Krull.

Acest experiment dovedeste virtuozitatea si flexibilitatea muzicienilor, capabili sa abordeze genuri diferite, fara a face simtita vreo discrepanta. Critica de specialitate a folosit mereu formatia Atrocity ca un exemplu pentru a le arata altor trupe cum trebuie sa procedeze ca sa nu se blazeze, lansand acelasi album, dar putin reinnoit. Anul 2013 marcheaza lansarea discului "Okkult" al formatiei Atrocity, primit cu bratele deschise de intreaga comunitate metal. Materialul este unul dintre cele mai apreciate ale anului si a primit numai recenzii pozitive.

"Exista mereu critici care comenteaza in legatura cu uniformitatea stilistica a lansarilor formatiilor. Acestia ar trebui sa se foloseasca de exemplul didactic oferit de Atrocity - o trupa care scoate mereu ceva nou si original, nepermitand ca un album sa semene cu celalalt" spun, pe buna dreptate, cei de la MetalUnderground.

Atrocity - "Pandaemonium"

Pretul biletelor si al abonamentelor pentru Maximum Rock Festival:

Bilete pentru o singura zi:

  • 90 lei - pana la data de 30 septembrie
  • 100 lei - in perioada 1 - 24 octombrie
  • 115 lei - pentru ziua de 25 octombrie
  • 125 pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente:

  • 145 lei - pana la data de 31 august
  • 160 lei - in perioada 1 - 30 septembrie
  • 175 lei - in perioada 1 - 24 octombrie
  • 200 lei in perioada 25 - 26 octombrie

Biletele si abonamentele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe Eventim.ro. Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, etc. Cei interesati trebuie sa trimita un email la adresa [email protected] (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.

Citește mai multe despre My Dying BrideThe 69 Eyes
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 31 mai - 2 iunie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 31 mai - 2 iunie 2013 în Bucuresti și...

Închide