BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Concert acustic Dan Byron și Luiza Zan la Teatrul de Artă București

Dan Byron și Luiza Zan invită publicul duminică, 26 mai, la un nou concert acustic la Teatrul de Arta București. Având la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan și Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul lor extrem de variat.
Dan Byron și Luiza Zan

Dan Byron și Luiza Zan

Dan Byron și Luiza Zan invită publicul duminică, 26 mai, la un nou concert acustic la Teatrul de Arta București (strada Sfântul Ștefan, nr. 21). Având la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza și Dan oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate își au locul lor în interpretarea celor doi, făcând din Live Acoustic Duo o experiență ce merită trăită măcar o dată.

Dan Byron și Luiza Zan

Dan Byron și Luiza Zan

Citește recenzia concertului susținut de byron alături de Luiza Zan pe 16 martie

Luiza Zan a început să cânte de la 3 ani, iar la 16 ani, când l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotărât că vrea să cânte jazz. Publicul o cunoaște fie din formația Slang, alături de care a câștigat "Cerbul de Aur" în 2004, fie din cadrul numeroaselor proiecte de jazz alături de muzicieni de renume (Eddie Neumann, Mircea Tiberian și Sorin Romanescu, printre alții), fie, recent, în urma prestației tulburatoare din spectacolul "Năpasta" al lui Radu Afrim.

Dan Byron a învățat să cânte la chitară de unul singur și a făcut de doua ori câte jumătate de Academie de Muzică, dar s-a plictisit de fiecare dată - mai puțin de cursul de compoziție. Acum este compozitor, vocalist, flautist și chitarist în formația de rock alternativ/progresiv byron pe care a înființat-o în 2006. Până atunci a activat în alte cateva formule și formații, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm și Urma.

"Eu si Luiza venim din doua lumi diferite. Ea vine din jazz, eu vin din rock. Duminica ne intalnim pe un teren neutru, la teatru", - Dan Byron.

Biletele pentru concertul  Dan Byron și Luiza Zan - Live Acoustic Duo de la Teatrul de Artă București costă 40 de lei.

Dan Byron și Luiza Zan - "Under Pressure" (Queen cover)

Citește mai multe despre Dan ByronLuiza Zan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears înregistrat piesa "Ooh La La" pentru noul film "The Smurfs 2"
Britney Spears a lansat "Ooh La La", de pe coloana sonoră "Smurfs 2" - AUDIO

Ascultă cea mai nouă piesă lansată de Britney Spears. Intitulată "Ooh La La", melodia se va regăsi pe coloana sonoră...

Închide