Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Children of Bodom a lansat un nou clip, "Transference" - VIDEOCLIP

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie albumul "Halo of Blood". Primul videoclip de promovare este piesa "Transference".
Children of Bodom

Children of Bodom

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie, prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records, cel de-al 8-lea album intitulat "Halo of Blood". Discul este produs în studioul The Abyss de Peter Tagtgren care a mai lucrat cu trupe ca Sabaton, Pain, Dimmu Borgir, Immortal, Amon Amarth, Skyfire, Amorphis sau Celtic Frost. Primul videoclip de promovare este pentru piesa "Transference" și poate fi urmărit mai jos.

Children of Bodom

Children of Bodom (Foto: www.facebook.com)

La doi ani de la concertul susținut la Arenele Romane din București, Children of Bodom revine cu un concert ce va avea loc pe 12 noiembrie 2013 la Turbohalle. Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan) iar show-ul face parte din turneul "Halo Of Blood over Europe 2013" prin care trupa își promovează noul album.

Bilete pentru concertul Children of Bodom

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe www.eventim.ro), într-un numar limitat de 1.000 bucăți, la următoarele prețuri:

 • 89 lei - primele 100 de bucăți (extragere 10 meet & greet-uri)
 • 98 lei - următoarele bilete achiziționate până la data de 11.11.2013
 • 115 lei - biletele achiziționate în ziua concertului

Primele 100 de bilete participă la o extragere la sorți pentru 10 pass-uri de meet & greet cu trupa. Pentru aceasta, cei interesați trebuie să trimită un email la [email protected] (subiect: Meet & greet - COB) în care să specifice următoarele: numele și prenumele, codul de bare și data la care a fost achiziționat acest bilet.

Children Of Bodom - "Transference"

Tracklist "Halo of Blood":

 1. Waste of Skin
 2. Halo of Blood
 3. Scream for Silence
 4. Transference
 5. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
 6. The Days Are Numbered
 7. Dead Man’s Hand on You
 8. Damage Beyond Repair
 9. All Twisted
 10. One Bottle and a Knee Deep

Children of Bodom a lansat până acum 7 albume, 2 albume live, două EP-uri, două materiale compilație și un DVD. Toate cele 7 albume au câștigat discul de aur în Finlanda și au atins poziții înalte în “infamul” top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 în topurile finlandeze, iar vânzările de discuri au atins pragul de 250.000 numai în Țara Celor O Mie de Lacuri.

Citește mai multe despre Children of Bodom
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă albumul integral de soundtrack-uri "The Great Gatsby" - AUDIO

Ascultă albumul integral de soundtrack-uri "The Great Gatsby", ce include piese compuse de Lana del Rey, Jay-Z, Jack White, Fergie...

Închide