Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Children of Bodom a lansat o nouă melodie, "Halo of Blood" - AUDIO

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie albumul "Halo of Blood". Noul single este piesa de titlu iar pe 12 noiembrie trupa va cânta la București.
Children of Bodom

Children of Bodom

După apariția primului videoclip de promovare, "Transference", formația finlandeză de melodic death metal Children of Bodom a lansat al doilea single extras de pe albumul "Halo of Blood". Melodia aleasă este piesa de titlu și poate fi ascultată pe InfoMusic mai jos.

Cel de-al 8-lea album al finlandezilor va ajunge la fani începând cu 6 iunie prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records iar discul este produs în studioul The Abyss de Peter Tagtgren care a mai lucrat cu trupe ca Sabaton, Pain, Dimmu Borgir, Immortal, Amon Amarth, Skyfire, Amorphis sau Celtic Frost.

Children of Bodom

Children of Bodom (Foto: www.facebook.com)

La doi ani de la concertul susținut la Arenele Romane din București, Children of Bodom revine cu un concert ce va avea loc pe 12 noiembrie 2013 la Turbohalle. Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan) iar show-ul face parte din turneul "Halo Of Blood over Europe 2013" prin care trupa își promovează noul album intitulat.

Bilete pentru concertul Children of Bodom

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe www.eventim.ro), într-un numar limitat de 1.000 bucăți, la următoarele prețuri:

 • 89 lei - primele 100 de bucăți (extragere 10 meet & greet-uri)
 • 98 lei - următoarele bilete achiziționate până la data de 11.11.2013
 • 115 lei - biletele achiziționate în ziua concertului

Primele 100 de bilete participă la o extragere la sorți pentru 10 pass-uri de meet & greet cu trupa. Pentru aceasta, cei interesați trebuie să trimită un email la [email protected] (subiect: Meet & greet - COB) în care să specifice următoarele: numele și prenumele, codul de bare și data la care a fost achiziționat acest bilet.

Children Of Bodom - "Halo of Blood"

Tracklist "Halo of Blood":

Children-of-Bodom-Halo-of-Blood

 1. Waste of Skin
 2. Halo of Blood
 3. Scream for Silence
 4. Transference
 5. Bodom Blue Moon (The Second Coming)
 6. The Days Are Numbered
 7. Dead Man’s Hand on You
 8. Damage Beyond Repair
 9. All Twisted
 10. One Bottle and a Knee Deep

Children of Bodom a lansat până acum 7 albume, 2 albume live, două EP-uri, două materiale compilație și un DVD. Toate cele 7 albume au câștigat discul de aur în Finlanda și au atins poziții înalte în “infamul” top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 în topurile finlandeze, iar vânzările de discuri au atins pragul de 250.000 numai în Țara Celor O Mie de Lacuri.

Citește mai multe despre Children of Bodom
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 și încă 3 nume noi la Summer Well 2013

Încă 4 nume noi la Summer Well 2013: AlunaGeorge, Spector, The 1975 și Everything Everything. Festivalul are loc între 10-11...

Închide