BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Cezar Ouatu la Eurovision 2013 - primele repetiții - VIDEO

Cezar Ouatu a susținut primele repetiții pe scena din Malmo, Suedia, pregătindu-se pentru cea de-a doua semifinală Eurovision 2013. Vezi video și foto.
Cezar Ouatu - primele repetiții pe scena din Malmo, Suedia pentru Eurovision 2013

Cezar Ouatu - primele repetiții pe scena din Malmo, Suedia pentru Eurovision 2013

Cezar Ouatu a susținut primele repetiții pe scena din Malmo, Suedia, pregătindu-se pentru cea de-a doua semifinală Eurovision 2013. Momentele au fost imortalizate într-o galerie foto și un material video pe care le puteți urmări mai jos. A fost pentru prima dată când a fost dezvăluit show-ul pe care Cezar și echipa sa l-au pregătit pentru Eurovision, iar din ce se vede de la repetiții, punerea în scenă este un amalgam de dans, decor și obiecte extravagante.

Cezar Ouatu - primele repetiții pe scena din Malmo, Suedia pentru Eurovision 2013

Cezar Ouatu - primele repetiții pe scena din Malmo, Suedia pentru Eurovision 2013

Contratenorul român interpretează parcă rolul unui vrăjitor. Artistul se află poziționat în centrul scenei, îmbrăcat cu o mantie neagră, cu multe pietre strălucitoare și foarte lungă. Aceasta acoperă postamentul pe care stă Cezar și care se va ridica spre finalul piesei. În spatele cântărețului sunt agățate pietre nestemate care oferă un joc de lumini roșu - albastru. Tot datorită efectelor vizuale, în jurul lui Cezar se creează un decor format din cioburi ce luminează pe ritmul muzicii. Din spectacol nu lipsesc dansatorii, care fac diferite acrobații, oferind mișcare momentului artistic și contrabalasând cu faptul că interpretul este static. Finalul este încărcat cu flăcări, confeti și artificii, un pic forțate pentru un show deja încărcat.

Fotografii: primele repetiții Cezar Ouatu la Eurovision

Înainte de repetițiile pentru concurs, delegația României a susținut o conferință de presă la Malmo, în cadrul căreia Cezar a declarat că Eurovision este o mare provocare pentru el, deoarece este o piesă neobișnuită pentru un cântăreț de operă. Acesta a mai mărturisit că muzica clasică a făcut mereu parte din viața cântărețului prin intermediul tatălui său care este flautist și că uneori interpretarea unei opere muzicale este atât de intensă încât plânge involuntar.

Cea de-a doua semifinală Eurovision va avea loc pe 16 mai, iar România va urca ultima pe scenă (poziția 17). Dacă va trece de această etapă, Cezar Ouatu va intra în Marea Finală Eurovision 2013, ce se defășoară la 2 zile distanță, pe 18 mai. Ambele momente vor fi transmise în direct, începând cu ora 22:00, pe TVR 1, TVR HD și TVR Internațional.

Cezar - "It's My Life" (România) - Repetiții Eurovision 2013

Citește mai multe despre Cezar Ouatu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mandinga
Mandinga va cânta la Montreux Jazz Festival

Mandinga a primit recent invitația de a participa la ediția 47 a prestigiosului Montreux Jazz Festival. Anunțul a fost făcut...

Închide