Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cezar Ouatu a lansat clipul piesei pentru Eurovision, "It's My Life" - VIDEOCLIP

Reprezentantul României la Eurovision 2013, Cezar Ouatu, a lansat clipul piesei "It's My Life", pe care o va interpreta pe scena din Malmo, Suedia pe 16 mai

Publicat

pe

Secvență clip Cezar Ouatu - "it's My Life"
Secvență clip Cezar Ouatu - "it's My Life"

Cezar Ouatu a lansat de 1 mai videoclipul piesei "It's May Life" cu care va reprezenta România la ediția Eurovision 2013. Clipul, regizat de Cristian Faur, întărește mesajul piesei - este viața mea, o trăiesc așa cum simt eu - prin plasarea artistului în situații pline de adrenalină.

Secvență clip Cezar Ouatu - "it's My Life"

Secvență clip Cezar Ouatu - "it's My Life"

Astfel, îl vedem pe Cezar cum sare cu parașuta, apoi conduce cu viteză o mașină sport, ca în final să conducă o barcă de parasailing. Clipul mai este condimentat și cu o poveste de iubire ce ia naștere la prima vedere. Filmările au fost realizate pe litoralul din Mamaia, pe aerodromul Clinceni, la Ploieşti şi pe Autostrada Soarelui. Videoclipul a fost produs de Artside, Cat Music şi Radu Hantig, iar scenariu și regia au fost concepute de Magdalena Ciubotariu și Vlad Tofan. 

La finalul lunii aprilie, Cezar a încheiat turneul de promovare pentru concursul Eurovision cu un concert la Bruxelles, Belgia, în cadrul evenimentului "Primăvara românească".

Pentru a participa la Finala Eurovision 2013, de pe 18 mai, artistul va trebui să treacă de cea de-a doua semifinală a competiției, ce se defășoară pe 16 mai. Eurovision are loc anul acesta la Malmo, Suedia și va fi transmis în direct de TVR 1, TVR HD și TVR Internațional.

Cezar Ouatu - "It's My Life"

Comentează

Trending