Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Câștigătorul invitației duble la concertul Les Elephants Bizarres

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Les Elephants Bizarres de pe 30 mai, din Club Control. Vezi dacă ai avut noroc.
Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Roxette

Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Roxette (foto: Alina Todea)

Les Elephants Bizarres ajung pe scena din Club Control în cadrul "Turneului Zoologic". Tropăiți voioși pe pop alternativ joi, pe 30 mai 2013. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la eveniment, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Ioana Anca Dincă.

Les Elephants Bizzare

Les Elephants Bizzare

În curând vom asculta un nou album Les Elephants Bizarres. Discul va avea 10 piese, dintre care suntem familiarizați deja cu: "Nu mă opri" și "Zoologic", primele piese în limba română ale trupei și "Wish (You were here)", ce servește ca soundtrack pentru filmul interactiv românesc "Kiddo", ce a avut premiera anul trecut. În ceea ce privește artwork-ul materialului, acesta va avea "elefanți mari, albi, adevărați", ce se regăsesc și pe afișul "Turneului Zoologic".

Pentru cel de-al 2-lea material discografic grupul a început să lucreze încă de la începutul anului 2012. În ceea ce privește sound-ul, acesta va fi predominant pop-rock, zonă în care membrii trupei se simt foarte confortabil. Primul album înregistrat de elefanți este "Hello", lansat în octombrie 2010.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Les Elephants Bizarres
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Private Hell susține patru warm up party-uri Rockstadt Extreme Fest

Clubul Private Hell susţine Rockstadt Extreme Fest și oferă celor pasionaţi posibilitatea a intra în atmosfera singurului festival de metal...

Închide