Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Câștigătorul invitației duble la concertul Les Elephants Bizarres

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Les Elephants Bizarres de pe 30 mai, din Club Control. Vezi dacă ai avut noroc.
Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Roxette

Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Roxette (foto: Alina Todea)

Urmărește-ne pe

Les Elephants Bizarres ajung pe scena din Club Control în cadrul "Turneului Zoologic". Tropăiți voioși pe pop alternativ joi, pe 30 mai 2013. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la eveniment, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Ioana Anca Dincă.

Les Elephants Bizzare

Les Elephants Bizzare

În curând vom asculta un nou album Les Elephants Bizarres. Discul va avea 10 piese, dintre care suntem familiarizați deja cu: "Nu mă opri" și "Zoologic", primele piese în limba română ale trupei și "Wish (You were here)", ce servește ca soundtrack pentru filmul interactiv românesc "Kiddo", ce a avut premiera anul trecut. În ceea ce privește artwork-ul materialului, acesta va avea "elefanți mari, albi, adevărați", ce se regăsesc și pe afișul "Turneului Zoologic".

Pentru cel de-al 2-lea material discografic grupul a început să lucreze încă de la începutul anului 2012. În ceea ce privește sound-ul, acesta va fi predominant pop-rock, zonă în care membrii trupei se simt foarte confortabil. Primul album înregistrat de elefanți este "Hello", lansat în octombrie 2010.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Les Elephants Bizarres
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Private Hell susține patru warm up party-uri Rockstadt Extreme Fest

Clubul Private Hell susţine Rockstadt Extreme Fest și oferă celor pasionaţi posibilitatea a intra în atmosfera singurului festival de metal...

Închide