Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul invitației duble la concertul Les Elephants Bizarres

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Les Elephants Bizarres de pe 30 mai, din Club Control. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Roxette
Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Roxette │ FOTO: Alina Todea

Les Elephants Bizarres ajung pe scena din Club Control în cadrul "Turneului Zoologic". Tropăiți voioși pe pop alternativ joi, pe 30 mai 2013. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la eveniment, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Ioana Anca Dincă.

Les Elephants Bizzare

Les Elephants Bizzare

În curând vom asculta un nou album Les Elephants Bizarres. Discul va avea 10 piese, dintre care suntem familiarizați deja cu: "Nu mă opri" și "Zoologic", primele piese în limba română ale trupei și "Wish (You were here)", ce servește ca soundtrack pentru filmul interactiv românesc "Kiddo", ce a avut premiera anul trecut. În ceea ce privește artwork-ul materialului, acesta va avea "elefanți mari, albi, adevărați", ce se regăsesc și pe afișul "Turneului Zoologic".

Pentru cel de-al 2-lea material discografic grupul a început să lucreze încă de la începutul anului 2012. În ceea ce privește sound-ul, acesta va fi predominant pop-rock, zonă în care membrii trupei se simt foarte confortabil. Primul album înregistrat de elefanți este "Hello", lansat în octombrie 2010.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

poster-concert-les-elephants-bizzares-control-30-mai-2013
Concerte joi, 30 mai 2013

Les Elephants Bizzares

Loc
Club Control

Trending