Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul dublei invitații la concertul Depeche Mode - VIDEO

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații pentru concertul Depeche Mode. Vezi dacă ai avut noroc și mergi pe 15 mai pe Arena Națională la concert.

Publicat

pe

Dave Gahan @ Concert Nisa
Dave Gahan @ Concert Nisa │ FOTO: Photo credit VALERY HACHE/AFP/Getty Images

InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concertul Depeche Mode ce va avea loc pe Arena Națională pe data de 15 mai. Cu doar o zi înainte de show-ul mult așteptat, am realizat extragerea câștigătorului, a cărei înregistrare o puteți urmări mai jos. Astfel, random.org a ales, iar norocosul care va merge la concertul Depeche Mode este Flavian Manea.

Dave Gahan @ Concert Nisa

Dave Gahan @ Concert Nisa │ FOTO: Photo credit VALERY HACHE/AFP/Getty Images

Pregătirile privind producția concertului au început în urmă cu o săptămână, scena formației fiind deja pe Arena Națională. Cu un design special, bazat pe elemente vizuale, scena fost creată de Anton Corbijn, un vechi și celebru colaborator al trupei. Acesta a realizat și conceptul împachetării și promovării noului album, "Delta Machine", pe care Depeche Mode îl va prezenta la București. Deși scopul concertului este de promovare a materialului, setlistul va include și numeroase hituri ale grupului, astfel că publicul va avea ocazia să facă o scurtă călătorie prin întreaga discografie Depeche Mode.

Există o mare posibilitate ca fanii să nu-i vadă doar pe scenă pe cei din formație, ci și pe străzile Capitalei. Trupa va avea la dispoziție pe toată durata vizitei un șofer personal, iar Martin Gore și Andy Fletcher chiar și-au exprimat dorința de a vizita Bucureștiul în timpul orelor libere de care vor dispune.

Concertul Depeche Mode de pe Arena Națională, organizat de Emagic, este aproape sold-out, singurele sectoare rămase disponibile fiind în tribune și peluză. Biletele se mai găsesc pe www.Myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului. Tichetele se pot achiziționa la prețuri cuprinse între 145 și 320 de lei. 

 Extragerea câștigătorului invitației duble la concertul Depeche Mode

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Depeche Mode pe 15 mai la Arena Nationala
Concerte miercuri, 15 mai 2013

DEPECHE MODE

Loc
Arena Națională
Comentează

Trending