Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Câștigătorul dublei invitații la concertul Depeche Mode - VIDEO

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații pentru concertul Depeche Mode. Vezi dacă ai avut noroc și mergi pe 15 mai pe Arena Națională la concert.
Dave Gahan @ Concert Nisa

Dave Gahan @ Concert Nisa (foto: Photo credit VALERY HACHE/AFP/Getty Images)

InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concertul Depeche Mode ce va avea loc pe Arena Națională pe data de 15 mai. Cu doar o zi înainte de show-ul mult așteptat, am realizat extragerea câștigătorului, a cărei înregistrare o puteți urmări mai jos. Astfel, random.org a ales, iar norocosul care va merge la concertul Depeche Mode este Flavian Manea.

Dave Gahan @ Concert Nisa

Dave Gahan @ Concert Nisa (Foto: Photo credit VALERY HACHE/AFP/Getty Images)

Pregătirile privind producția concertului au început în urmă cu o săptămână, scena formației fiind deja pe Arena Națională. Cu un design special, bazat pe elemente vizuale, scena fost creată de Anton Corbijn, un vechi și celebru colaborator al trupei. Acesta a realizat și conceptul împachetării și promovării noului album, "Delta Machine", pe care Depeche Mode îl va prezenta la București. Deși scopul concertului este de promovare a materialului, setlistul va include și numeroase hituri ale grupului, astfel că publicul va avea ocazia să facă o scurtă călătorie prin întreaga discografie Depeche Mode.

Există o mare posibilitate ca fanii să nu-i vadă doar pe scenă pe cei din formație, ci și pe străzile Capitalei. Trupa va avea la dispoziție pe toată durata vizitei un șofer personal, iar Martin Gore și Andy Fletcher chiar și-au exprimat dorința de a vizita Bucureștiul în timpul orelor libere de care vor dispune.

Concertul Depeche Mode de pe Arena Națională, organizat de Emagic, este aproape sold-out, singurele sectoare rămase disponibile fiind în tribune și peluză. Biletele se mai găsesc pe www.Myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului. Tichetele se pot achiziționa la prețuri cuprinse între 145 și 320 de lei. 

 Extragerea câștigătorului invitației duble la concertul Depeche Mode

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Joe Satriani este Sold Out. Nicu Patoi & Platonic Band cântă în deschidere

Biletele la concertul Joe Satriani din 20 mai sunt integral epuizate. În deschidere, de la ora 20:00, va cânta Nicu...

Închide