Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Câștigătorii celor 5 invitații duble la concertul ALTERNOSFERA

InfoMusic a extras câștigătorii celor 5 invitații duble la concertul ALTERNOSFERA de pe 25 mai, la Arenele Romane. Vezi dacă ai avut noroc.
Alternosfera

Alternosfera

Alternosfera încheie turneul de promovare a noului album "Epizodia" cu un super concert la Arenele Romane, pe 25 mai. InfoMusic a pus la bătaie nu mai puțin de 5 invitații duble, iar în urma tragerii la sorți câștigătorii sunt următorii:

Alternosfera

Alternosfera (Foto: www.facebook.com)

Concertul de sâmbătă, 25 mai, este primul pentru Alternosfera într-o locație atât de spațioasă, precum Arenele Romane. Porțile se vor deschide la ora 19:00, iar până la ora 20:30 warm-up-ul va fi susținut de Serge Kino, care a deschis show-rile David Guetta, Above & Beyond, Ferry Corsten, Arty, KillSonik sau Mark Knight în Republica Moldova. Începând cu 20:30 vor urca pe scenă cei de la White Walls, iar Alternosfera va începe recitalul în jurul orei 21:30. Setilistul va include aproape 30 de piese. Alături de "Singurătate", "Nepoata lui Gagarin", "Drumuri PI (necunoscute)" sau "Armata", trupa va interpreta și piese de pe albumele trecute: "Flori de mai", "Ploile nu vin", "Wamintirile", "Închisoarea alba", "Columb", "Femeia Nordică”, sau “511".

Biletele pentru acest eveniment se mai găsesc numai în rețeaua magazinelor Diverta, la prețul de 25 lei. În ziua concertului biletele se vor găsi exclusiv la intrarea în locație la prețul de 30 lei.

Citește mai multe despre Alternosfera
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reguli de acces și recomandari pentru concertul Andrea Bocelli

Andrea Bocelli va susține pe 25 mai un concert la București. Află care sunt regulile de acces și recomandarile pentru...

Închide