BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Robin and the Backstabbers

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Robin and the Backstabbers de pe 30 mai. Vezi dacă ai avut noroc.
Robin and the Backstabbers - trofeul On Air Music Awards

Robin and the Backstabbers - trofeul On Air Music Awards

Robin and the Backstabbers lansează noul single "Marele Zgomot" în cadrul unui concert inedit ce are loc pe 30 mai la Teatru de Vară Herăstrău din Capitală. InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații duble la concert, iar în urma tragerii la sorți câștigătorii sunt: Șerban Narcis și Alexandra Panaitescu.

Robin and the Backstabbers - trofeul On Air Music Awards

Robin and the Backstabbers - trofeul On Air Music Awards

"Marele Zgomot" este al doilea extras de pe albumul de debut "Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad" și beneficiază de un videoclip nou regizat chiar de basistul formației, Vlad Fenesan.

În cadrul concertului de pe 30 mai, trupa și-a invitat câțiva prieteni alături de care au pregătit momente muzicale interesante. Astfel, fanii prezenți vor avea ocazia să-i vadă live pe cei de la Robin and the Backstabbers în duet cu artiști ca Deliric, Gojira, Planet H sau Aylin. În deschidere vor cânta clujenii de la Theory of Mind.

Biletele la concert mai sunt disponibile la prețul de 30 de lei pe myticket.ro, până pe 30 mai, ora 14:00. În seara evenimentului, fanii vor putea achiziționa bilete și de la intrarea în locație, contra sumei de 35 de lei.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Orphaned Land a lansat clipul "Brother" - VIDEOCLIP

Formația israeliana Orphaned Land va lansa pe 25 iunie cel de-al 5-lea album din carieră, intitulat "All Is One". Discul...

Închide