Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Megadeth

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Megadeth de pe 22 mai, de la Arenele Romane. Vezi dacă ai avut noroc.
Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth

Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth

Megadeth revine în România cu un concert pe 22 mai la Arenele Romane, iar InfoMusic a pus la bătaie 2 invitații duble. În urma tragerii la sorți au ieșit câștigători: Marius Cristi și Diana Gabriela Ciocirlan. Trupa Megadeth promite surprize mari cu ocazia revenirii. Dave Mustaine și colegii vor prezenta noile piese, însă din setlist nu vor lipsi hiturile "Symphony Of Destruction", "A Tout Le Monde", "Hangar 18" și "Contdown To Extinction".

Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth

Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth

Noul album Megadeth poartă titlul "Super Collider" și este înregistrat în studioul Vic Garage din San Marcos, California alături de Johnny K (John Karkazis). Acesta a mai colaborat cu trupa pentru albumul “TH1RT3EN” (2011) dar a lucrat și cu trupele Disturbed, Sevendust, Machine Head și Staind. Spectacolul de la Arenele Romane, de pe 22 mai este organizat de Project Events.

Biletele la concertul Megadeth costă 100 de lei în presale și 125 lei în ziua evenimentului. Se pot achiziționa din Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor sau Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO și IABILET.RO.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Megadeth
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert acustic Dan Byron și Luiza Zan la Teatrul de Artă București

Dan Byron și Luiza Zan invită publicul duminică, 26 mai, la un nou concert acustic la Teatrul de Arta București....

Închide