Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Cargo a lansat "Nu mă lăsa să-mi fie dor" - VIDEOCLIP

argo a lansat videoclipul piesei "Nu mă lăsa să-mi fie dor" în cadrul unui concert susținut la Garajul Europa FM. Urmărește clipul pe InfoMusic.
Cargo în Garajul Europa FM

Cargo în Garajul Europa FM

Cargo a lansat videoclipul piesei "Nu mă lăsa să-mi fie dor" în cadrul unui concert susținut la Garajul Europa FM. Cei cinci rockeri au cantat timp de mai bine de o oră în fața a sute de fani. Atât bucureșteni, cât și orădeni, brașoveni sau arădeni au dorit să-și asculte live trupa favorită.

Cargo în Garajul Europa FM

Cargo în Garajul Europa FM

"Atmosfera a fost incredibilă, cei prezenți stiau toate versurile pieselor și au cântat împreună cu noi. Ne bucurăm că am avut alături și foarte mulți copii, viitoarea generatie de fani Cargo", a spus Adi Barar, chitaristul trupei.

Printre piesele cântate de Cargo s-au numărat "Ziua vrajitoarelor", "Dacă ploaia s-ar opri", "Aproape de voi" și "Călare pe motoare", preferata motocicliștilor veniți în număr mare la concert.

Pe lângă un show incendiar, cei prezenți în Garajul Europa FM au putut vedea în premieră noul videoclip al formației Cargo, pentru piesa "Nu mă lăsa să-mi fie dor".

"Am ales să ne lansăm clipul la radio, împreună cu cei prezenți la concert, pentru că ne-am dorit să facem ceva inedit pentru fanii noștri", a spus Adi Barar, chitaristul formatiei.

Trupa Cargo semnează muzica și versurile noii piese, o baladă emoționantă de dragoste, parte din lucrarea "A cincea dimensiune". "Nu mă lasa sa fie dor" este o melodie de dragoste cu un mesaj puternic, care vorbeste despre iubire, cel mai puternic element de pe planeta", a mai spus Adrian Barar.

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuț Carja – clape și Florin Barbu – bass. Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formației.

Cargo - "Nu ma lasa sa-mi fie dor"

Citește mai multe despre Cargo
RECOMANDARE:Cumpără un album CARGO

album-cargo-live-arenele-romanealbum-cargo-spiritus-sanctus

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocile României deschid concertul Taxi de la Arenele Romane

Concertul Taxi de pe 6 iunie, de la Arenele Romane, va fi deschis de către foști concurenți la Vocea României....

Închide