Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Cargo a lansat "Nu mă lăsa să-mi fie dor" - VIDEOCLIP

argo a lansat videoclipul piesei "Nu mă lăsa să-mi fie dor" în cadrul unui concert susținut la Garajul Europa FM. Urmărește clipul pe InfoMusic.

Publicat

pe

Cargo în Garajul Europa FM
Cargo în Garajul Europa FM

Cargo a lansat videoclipul piesei "Nu mă lăsa să-mi fie dor" în cadrul unui concert susținut la Garajul Europa FM. Cei cinci rockeri au cantat timp de mai bine de o oră în fața a sute de fani. Atât bucureșteni, cât și orădeni, brașoveni sau arădeni au dorit să-și asculte live trupa favorită.

Cargo în Garajul Europa FM

Cargo în Garajul Europa FM

"Atmosfera a fost incredibilă, cei prezenți stiau toate versurile pieselor și au cântat împreună cu noi. Ne bucurăm că am avut alături și foarte mulți copii, viitoarea generatie de fani Cargo", a spus Adi Barar, chitaristul trupei.

Printre piesele cântate de Cargo s-au numărat "Ziua vrajitoarelor", "Dacă ploaia s-ar opri", "Aproape de voi" și "Călare pe motoare", preferata motocicliștilor veniți în număr mare la concert.

Pe lângă un show incendiar, cei prezenți în Garajul Europa FM au putut vedea în premieră noul videoclip al formației Cargo, pentru piesa "Nu mă lăsa să-mi fie dor".

"Am ales să ne lansăm clipul la radio, împreună cu cei prezenți la concert, pentru că ne-am dorit să facem ceva inedit pentru fanii noștri", a spus Adi Barar, chitaristul formatiei.

Trupa Cargo semnează muzica și versurile noii piese, o baladă emoționantă de dragoste, parte din lucrarea "A cincea dimensiune". "Nu mă lasa sa fie dor" este o melodie de dragoste cu un mesaj puternic, care vorbeste despre iubire, cel mai puternic element de pe planeta", a mai spus Adrian Barar.

Cargo înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuț Carja – clape și Florin Barbu – bass. Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formației.

Cargo - "Nu ma lasa sa-mi fie dor"

Trending