Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Cabron vorbește despre "hateri" în noul clip "PaRap" - VIDEOCLIP

Cabron a lansat clipul noului single "PaRap", în care artistul ia atitudine împotriva comentarilor acide ale "haterilor", întâlniți în mediul online.
Secență clip Cabron -

Secență clip Cabron - "PaRap"

Cabron s-a decis să ia atitudine față de toți cei care comentează pe rețelele de socializare și nu numai colaborările sale cu artiștii pop. Acesta a lansat noul single "PaRap", produs împreună cu echipa de HaHaHa Production, care se bucură și de un videoclip pe care îl puteți urmări mai jos. Numele melodie reprezintă o abreviere de la: Provoacă, Afirmă, Rezistă, Afirmă, Persistă.

Secență clip Cabron - "PaRap"

Secență clip Cabron - "PaRap"

"Piesa "PaRap" vorbește despre nevoia de a nu urî ceea ce nu întelegem, spunând povestea unui specimen des întâlnit în mediul online - haterul. Acesta poate fi recunoscut cu ușurință după numele fals, dar mai ales după atitudinea pe care o adoptă. De regulă, are o părere despre orice și niciun argument plauzibil. Noi, românii, avem tendința de a critica tot timpul - o arată și sondajele ce ne poziționează pe un loc fruntaș în topul europenilor care apasă butonul de dislike fără a avea un motiv întemeiat. Ne place sa urâm gratuit, să îi judecăm pe alții în loc să ne concentrăm mai mult asupra lucrurilor pe care le avem de făcut", a declarat Cabron.

În noul său videoclipul, regizat de Liviu Neagoe, rapperul interpretează un dublu rol. Acesta devine purtătorul de cuvânt al haterului care analizează în detaliu întregul peisaj hip hop românesc. În același timp este reprezentantul rapperilor criticați, care explică că toate aceste comentarii nu-l vor schimba și va continua să ia decizile pe care le consideră potrivite pentru el. În piesă, artiști precum Uzzi, Cheloo, Maximilian, Puya, Deliric, Guess Who, Grasu XXL, Baxter, C-nyk, Sișu, Cedry2k, Doc, Spike, Pacha Man, inclusiv DJ CellBlock și Connect-R sunt criticați acid de personajul înverșunat.

Cabron - "PaRap"

Citește mai multe despre Cabron
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ruby a lansat un single nou, "Două suflete" - AUDIO

Ruby a lansat noul single "Două suflete", pe care îl puteți asculta pe InfoMusic.ro. Melodia este compusă și produsă de...

Închide