Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Britney Spears a lansat "Ooh La La", de pe coloana sonoră "Smurfs 2" - AUDIO

Ascultă cea mai nouă piesă lansată de Britney Spears. Intitulată "Ooh La La", melodia se va regăsi pe coloana sonoră a noului film "Smurfs 2".
Britney Spears înregistrat piesa

Britney Spears înregistrat piesa "Ooh La La" pentru noul film "The Smurfs 2"

După colaborarea de succes cu Will.i.am pe melodia "Scream & Shout", Britney Spears revine cu o piesă nouă, pe care o puteți asculta mai jos. Intitulată "Ooh La La", aceasta a fost compusă pentru coloana sonoră a noului film cu ștrumfi, "The Smurfs 2", ce va avea premiera în cinematografele din România pe 23 august.

Britney Spears înregistrat piesa "Ooh La La" pentru noul film "The Smurfs 2"

Britney Spears înregistrat piesa "Ooh La La" pentru noul film "The Smurfs 2"

În prezent, artista pop lucrează la cel de-al 8-lea material, al cărui producător executiv este Will.i.am. Albumul este programat să apară în toamna acestui an. Pentru melodia "Ooh La La" artista a lucrat pe partea de compoziție cu Luke, Bonnie McKee, J Kash, Lola Blanc și Fransisca, iar pe producție cu Dr. Luke și Ammo Cirkut, cei care s-au ocupat și de ultimul disc, "Femme Fatale", lansat în martie 2011.

"Întotdeauna am iubit Ștrumfii când eram un copil, iar acum băieții mei sunt cei mai mari fani ai ștrumfilor. Am vrut să le fac o surpriză și să înregistrez o piesă pentru film", a declarat Britney Spears potrivit Reuters

Noua peliculă reprezintă o continuare a filmului lansat în 2011. De această dată ștrumfii fac echipă cu prietenul lor din lumea oamenilor pentru a o salva pe Smurfette, singura prezență feminină dintre ștrumfi, interpretată de Katy Perry. Aceasta a fost răpită de Gargamel întrucât ea știe să facă o poțiune magică care poate transforma cea mai nouă creație a maleficului vrăjitor într-un ștrumf adevărat.

La începutul anului 2013 Britney Spears a anunțat că nu va mai participa ca jurat în noul sezon "X Factor". Cu un salariu de 15 milioane de dolari, artista a fost cel mai bine plătit jurat din istoria emisiunilor muzicale de televiziune. Ironic, a fost și unul dintre cei mai slabi jurați, fiind considerată "foarte plictisitoare". Spears a aflat că Simon Cowell nu mai avea de gând să-i prelungească contractul, astfel că a decis să renunțe la emisiune, înainte să fie dată afară.

Britney Spears - "Ooh La La" (The Smurfs 2)

Citește mai multe despre Britney Spears
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Stan (Vocea României) lansează albumul de debut, "Povestea mea"

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs "Voce a României", își lanseaza albumul de debut, intitulat "Povestea mea".

Închide