Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Brian "Head" Welch s-a întors oficial în Korn

După ce au anunțat că vor susține două concerte speciale alături de Brian "Head" Welch la editiția din acest an a festivalului Ring & Rock im Park, pionierii genului nu-metal Korn au o veste bună pentru fani. Welch este din nou membru al trupei și va avea o contribuție majoră în compunerea viitorul album.

Korn

După ce au anunțat că vor susține două concerte speciale alături de Brian "Head" Welch, la editiția din acest an a festivalului Ring & Rock im Park, pionierii genului nu-metal, Korn au o veste bună pentru fani. Welch este din nou membru al trupei și va avea o contribuție majoră în compunerea viitorul album.

Korn

Korn

Brian "Head" Welch a declarat:

"Am știut ca va fi ceva special, ca o explozie, în momentul în care am început să cântăm împreuna. Ținem foarte mult unii la alții și am testat să vedem dacă mai suntem pe aceeași lungime de undă înainte de a începe înregistrarea noului album. În momentul când am ajuns în studio totul s-a schimbat. Eram din nou o familie și abia aștept ca fanii să asculte noile compoziții."

Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fieldy" Arvizu, Ray Luzier și Brian "Head" Welch se află în studiul de înregistrări unde lucrează la cel de-al 11-lea album din discografie. Discul nu are momentan un nume dar este așteptat spre lansare în această vară. Va fi primul album Korn alături de Welch după o pauză de zece ani, acesta părăsind formația în 2005 pentru a fi mai aproape de Dumnezeu, a se dedica familiei și carierei solo.

Se pare că trupa va renunța la experimentele dubstep iar noul produs va avea sound-ul care ia adus celebritatea. Materialul este înregistrat alături de prăducătorul Don Gilmore, care a mai lucrat cu trupele Bullet For My Valentine, Linkin Park, Lacuna Coil, Three Days Grace, Avril Lavigne sau Good Charlotte. În luna iunie Korn va pleca într-un turneu european însă momentan România nu este inclusă pe harta americanilor.

Korn & Brian Head Welch - "Blind"

Citește mai multe despre Korn
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
30 Seconds To Mars a lansat "Conquistador" - LYRIC VIDEO

Urmărește un lyric video 30 Seconds To Mars realizat pentru noul single "Conquistador". Piesa este extrasă de pe albumul "Love,...

Închide