Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Black Star Riders (ex-Thin Lizzy) a lansat piesa "Kingdom Of The Lost"

Black Star Riders, noua trupă formată din membri Thin Lizzy, a lansat "Kingdom Of The Lost", al 2-lea single extras de pe album "All Hell Breaks Loose".

Publicat

pe

Black Star Riders, trupa formată din membrii Thin Lizzy, va lansa albumul de debut, intitulat "All Hell Breaks Loose", pe 24 mai 2013 sub egida Nuclear Blast. Membrii Thin Lizzy au luat această decizie din respect pentru Phil Lynott, care a murit pe 4 ianuarie 1986 la doar 36 de ani și pentru moștenirea lăsată de acesta. Noul single de promovare, melodia "Kingdom Of The Lost", beneficiază de un lyric video care poate fi urmărit mai jos.

Black Star Riders

Black Star Ridersaudio │ FOTO: blackstarriders.com

"All Hell Breaks Loose" este produs de celebrul Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborările sale cu formațiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith. Componența Black Star Riders este următoarea: Ricky Warwick (voce), Scott Gorham (chitară), Damon Johnson (chitară), Marco Mendoza (bass) și Jimmy DeGrasso (tobe).

Anul trecut a fost descoperită o colecție impresionantă de aproape 700 de piese nelansate de Thin Lizzy. Se pare că melodiile erau înregistrate pe 150 de casete care au ajuns la Universal Music, care vrea să lanseze o parte din ele într-un box-set. În plus, înregistrările includ versiuni diferite ale celor mai cunoscute piese Thin Lizzy. Scott Gorham și Brian Downey vor alege cântecele care vor fi lansate.

Black Star Riders (ex-Thin Lizzy) - "Kingdom Of The Lost"

Tracklist "All Hell Breaks Loose"

  1. All Hell Breaks Loose
  2. Bound For Glory
  3. Kingdom Of The Lost
  4. Bloodshot
  5. Kissin’ The Ground
  6. Hey Judas
  7. Hoodoo Voodoo
  8. Valley Of The Stones
  9. Someday Salvation
  10. Before The War
  11. Blues Ain't So Bad
Comentează

Trending