Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Black Star Riders (ex-Thin Lizzy) a lansat piesa "Kingdom Of The Lost"

Black Star Riders, noua trupă formată din membri Thin Lizzy, a lansat "Kingdom Of The Lost", al 2-lea single extras de pe album "All Hell Breaks Loose".

Black Star Riders, trupa formată din membrii Thin Lizzy, va lansa albumul de debut, intitulat "All Hell Breaks Loose", pe 24 mai 2013 sub egida Nuclear Blast. Membrii Thin Lizzy au luat această decizie din respect pentru Phil Lynott, care a murit pe 4 ianuarie 1986 la doar 36 de ani și pentru moștenirea lăsată de acesta. Noul single de promovare, melodia "Kingdom Of The Lost", beneficiază de un lyric video care poate fi urmărit mai jos.

Black Star Riders

Black Star Ridersaudio (Foto: blackstarriders.com)

"All Hell Breaks Loose" este produs de celebrul Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborările sale cu formațiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith. Componența Black Star Riders este următoarea: Ricky Warwick (voce), Scott Gorham (chitară), Damon Johnson (chitară), Marco Mendoza (bass) și Jimmy DeGrasso (tobe).

Anul trecut a fost descoperită o colecție impresionantă de aproape 700 de piese nelansate de Thin Lizzy. Se pare că melodiile erau înregistrate pe 150 de casete care au ajuns la Universal Music, care vrea să lanseze o parte din ele într-un box-set. În plus, înregistrările includ versiuni diferite ale celor mai cunoscute piese Thin Lizzy. Scott Gorham și Brian Downey vor alege cântecele care vor fi lansate.

Black Star Riders (ex-Thin Lizzy) - "Kingdom Of The Lost"

Tracklist "All Hell Breaks Loose"

 1. All Hell Breaks Loose
 2. Bound For Glory
 3. Kingdom Of The Lost
 4. Bloodshot
 5. Kissin’ The Ground
 6. Hey Judas
 7. Hoodoo Voodoo
 8. Valley Of The Stones
 9. Someday Salvation
 10. Before The War
 11. Blues Ain't So Bad

Citește mai multe despre Thin Lizzy
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Diversitate europeană la B’ESTFEST 2013 - cinci nume noi confirmate

B’ESTFEST Summer Camp 2013 se traduce prin diversitate europeană. Nume noi confirmate: Subscribe (Ungaria), Piranha (Bulgaria), 1000 MODS (Grecia), Hentai...

Închide